Huilen en lachen

Nico Dijkshoorn

Dijkshoorn op zijn best

Huilen en lachen is een rijke verzameling stukken van Nico Dijkshoorn โ€“ grappig, ongemakkelijk, vervreemdend, maar vaak ook doodgewoon en meestal ontroerend. Je leest in dit boek over een vakantie in Italiรซ, over het tv-programma Blik op de weg. Over de vraag of God op een brommer rijdt of in een elektrische tandenborstel zit. Over vakantiehuisjes, eten, kuifapen, mangoโ€™s en over zijn angst voor klaverjassen.

Het is goed om via Huilen en lachen de wereld van Nico Dijkshoorn in te duiken. Nooit kijk je meer op dezelfde manier naar al dat gewoons om je heen.

€ 12,50 Paperback / softback Op voorraad
ISBN
9789045029498
Pagina's
238
Type
Paperback / softback
Afmeting
210 mm x 135 mm x 22 mm
Gepubliceerd
juli 2015
Taal
Nederlands
Uitgever
Atlas-Contact
Imprint
Atlas Contact
Genre
Literaire roman, novelle


Leestips ontvangen

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in

Dit boek in de pers

‘Dijkshoorn is een scherp waarnemer en weet in rake zinnen een portret te schetsen waarin je de hoofdpersoon voor je ogen ziet verschijnen.’ โ€“ Leestafel 

Lees Dijkhoorns vlijmscherpe blik op de alledaagse werkelijkheid en je kijkt nooit meer als vanouds om je heen. Grappig, ongemakkelijk, vervreemdend, maar ook doodgewoon en vaak ontroerend - Zin