Ik wil gewoon mijn moeder terug

hoe we elkaar kwijtraken door polarisatie

Ik wil gewoon mijn moeder terug - cover
Een persoonlijk, ontroerend en hartverscheurend verhaal over hoe polarisatie een familie uiteendrijft. Komen ze weer samen?
Toen Marthe Walter de eerste nacht in haar nieuwe huis sliep, kwam het besef: mijn moeder weet niet meer waar ik woon. Al een halfjaar hadden ze elkaar niet gesproken. Wat begon met een woordenwisseling over fakenews liep op tot een splijtend conflict over autonomie, geo-engineering en corrupte politici. Wat als je allebei in een andere werkelijkheid gelooft? Kan je elkaar dan nog vinden? Wereldwijd worden talloze families en vriendengroepen verscheurd door polarisatie. Opgeklopt door de media en algoritmes vertrouwen mensen die van elkaar hielden elkaar opeens niet meer. In dit boek vertelt Marthe openhartig over hoe de politiek haar familie binnensloop. Hoe de gesprekken opeens over chemtrails en vaccinaties gingen, hoe gezelligheid werd ingeruild voor vervreemding en bovenal hoe ze een van de belangrijkste personen in haar leven kwijtraakte: haar moeder. Met een onbevangen blik onderzoekt ze hoe het zover heeft kunnen komen. Kunnen Marthe en haar moeder de band weer herstellen?
Lees meer
22,99

Je bestelt en rekent af bij boekenwereld.com, onze eigen webwinkel.

Bindwijze
Paperback


22,99
Reserveer nu
Niet op voorraad
  • Gratis verzending bij pre-orders
  • Direct na verschijning in huis
  • Binnen 14 dagen gratis retourneren binnen NL

Je bestelt en rekent af bij boekenwereld.com, onze eigen webwinkel.

  • Taal: Nederlands
  • ISBN: 9789045050577
  • Pagina's: 224 pagina's

Marthe Walter

Marthe Walter

Marthe Walter is schrijver, spreker en coach. Met haar Auteur Academy begeleidt ze aspirant-auteurs om werk te maken van hun ideeën. Eerder schreef ze onder andere Wat een baas, over zelfstandig ondernemerschap. Marthe gelooft dat inspiratie de beste motivatie is en deelt daarom verhalen over de lessen die ze in haar leven leert, ook de moeilijke. Haar boek Ik wil gewoon mijn moeder terug zal verschijnen in juni 2024

Meer boeken van deze auteur
Geverifieerd door MonsterInsights