Je werkt anders dan je denkt

Naomi Ellemers, Dick de Gilder

Wat je doet is veel minder vaak gebaseerd op bewuste keuzes dan je zou denken. Ook op het werk is dat zo. Bijna iedereen onderschat de invloed van collega's of toevallige omstandigheden op het eigen gedrag. Al ben je geen marionet, je hebt lang niet altijd zelf de touwtjes in handen.
Ellemers & De Gilder behandelen thema's waar iedereen die werkt mee te maken heeft, en ontzenuwen een aantal wijdverbreide misverstanden. Of wist je al dat 'zeurende' collega's heel waardevol zijn, werkende moeders soms de beste werknemers zijn, discriminatie vaak niet te vermijden is, en hoe onmisbaar fouten zijn?
De auteurs deden veel onderzoek naar problemen die mensen ervaren wanneer ze (samen)werken en beschrijven in dit boek de uitkomsten van hun studies. Op basis daarvan geven ze praktische aanwijzingen die je kunt gebruiken om in je eigen werksituatie optimaal te functioneren.
€ 20,99 Paperback / softback Op voorraad
ISBN
9789047004516
Pagina's
Onbekend
Type
Paperback / softback
Afmeting
210 mm x 135 mm x 18 mm
Gepubliceerd
oktober 2014
Taal
Nederlands
Uitgever
Atlas-Contact
Imprint
Business Contact


Leestips ontvangen

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in