Kalmte

Bewust ontspannen in een wereld vol prikkels

Auteur: Chris Bailey
Een toolkit vol toegankelijke, wetenschappelijk onderzochte strategieën voor een minder gejaagd en gespannen leven.
Toen succesvol productiviteitsexpert Chris Bailey last kreeg van paniekaanvallen en in een burn-out belandde, realiseerde hij zich dat er iets moest veranderen. Hoe kon hij anderen advies geven over beter, aandachtiger en efficiënter werken als hij zelf niet eens doorhad wanneer hij over zijn grenzen ging? Bailey wendde zich tot de wetenschap en ontdekte de kern van het probleem: de mens is zijn vermogen voor kalmte kwijtgeraakt. Waar we van oudsher momenten van stress afwisselden met kalme momenten, zijn we onszelf tegenwoordig voortdurend aan het overprikkelen. Zelfs als we denken te ontspannen met Netflix of op sociale media, maakt de dopamine die daarbij vrijkomt in ons brein ons alleen maar actiever en gejaagder. Bewust op zoek gaan naar kalmte helpt de stress en spanning te verminderen en maakt dat we ons meer gefocust, productiever en tevredener over ons eigen leven voelen. Dit boek is een toolkit vol toegankelijke, wetenschappelijk onderzochte strategieën voor een minder gejaagd en gespannen leven. In een wereld vol stress en spanning is het bereiken van kalmte de ultieme lifehack.
Lees meer
22,99

Je bestelt en rekent af bij boekenwereld.com, onze eigen webwinkel.

Bindwijze
Paperback


Op voorraad
  • Gratis verzending
  • Op werkdagen voor 20.00 besteld, volgende werkdag in huis (NL)

Je bestelt en rekent af bij boekenwereld.com, onze eigen webwinkel.

  • Taal: Nederlands
  • ISBN: 9789047017172
  • Pagina's: 288 pagina's
  • Vertaler: Vanja Walsmit

Dit boek in de media

'Een keiharde en broodnodige eyeopener. Na een week experimenteren, ervaar ik minder onrust, meer kalmte, meer dankbaarheid en, precies zoals de schrijver beloofde, meer productiviteit. Ik raad dit boek aan aan iedereen die meer kalmte en minder onrust wil ervaren’

Managementboek Magazine

Chris Bailey

Chris Bailey

Chris Bailey is productiviteitsexpert en onderzoekt al meer dan tien jaar hoe we effectiever kunnen werken en een dieper, vervullender leven kunnen leiden. Chris schreef hierover in onder andere The New York Times, The Wall Street Journal, GQ,The Huffington Post, New York Magazine, Harvard Business Review en Fast Company. Zijn boeken zijn verschenen in 26 talen. Hij woont in Ottawa, Canada.

Meer boeken van deze auteur
Geverifieerd door MonsterInsights