Koken, eten, leven

Nigella Lawson

ingredienten, recepten en verhalen

‘Koken, eten, leven’ is het nieuwste boek van Nigella Lawson. Lawson geniet een sterrenstatus als schrijfster en televisiepersoonlijkheid. Van haar hand verschenen onder meer de bakbijbel ‘Nigella bakt’, bestsellers als ‘Nigellisima’, ‘Voor altijd zomer’, ‘Simply Nigella’ en ‘Bij mij aan tafel’. ‘Eten is voor mij een constant genoegen: ik vind het heerlijk er gretig en diep over na te denken, ervan te leren; het biedt troost, inspiratie, betekenis en schoonheid, het voedt me en geeft mijn leven structuur. ‘Koken, eten, leven’ is meer dan een mantra; het is mijn levensverhaal.' Met haar eerdere werk bewees ze als een van de eerste foodwriters hoe heerlijk lezen over koken en eten kan zijn – en dat doet ze in ‘Koken, eten, leven’ eens te meer.
€ 29,99 Hardback Op voorraad
ISBN
9789045043074
Pagina's
352
Type
Hardback
Vertaler
Ingrid Thod
Afmeting
248 mm x 174 mm x 29 mm
Gepubliceerd
november 2020
Taal
Nederlands
Uitgever
Atlas-Contact
Imprint
Atlas Contact


Leestips ontvangen

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in

Dit boek in de pers

‘Een heerlijk en verrukkelijk nieuw boek van de koningin onder de foodwriters’ – Mjam Taart!

‘Gloedvol en innemend brengt Nigella verhalen over koken en eten. (…) Een eet- en leesfeest voor op de bank én in de keuken!’ – Zin