Laat los mijn hand

Edward Docx

‘Ontroerend’ door Edward Docx dekt geenszins de lading, dit boek knalt recht je hart in en laat je verweesd achter.Louis rijdt zijn vader in een oud busje van Londen naar Zürich, waar zijn vader een afspraak heeft in de levenseindekliniek. Vader is ongeneeslijk ziek en wil op waardige wijze zijn leven beëindigen. Hij heeft ook zijn twee zonen uit z’n eerste huwelijk gevraagd mee te gaan. Louis’ halfbroers Ralph en Jack zijn fantastische, verschrikkelijke, en lastige mensen. Zij hebben hun vader (nog) niet vergeven voor de giftige geheimen en leugens uit diens verleden. Hoe moet dat goed gaan, met zijn vieren op een kluitje in een gammele camper zo’n eind reizen? In deze geweldige roadnovel gaat het in feite over de elementaire vragen in het leven en wat er uiteindelijk werkelijk toe doet.
€ 22,99 Paperback / softback Op voorraad
ISBN
9789025450724
Pagina's
416
Type
Paperback / softback
Vertaler
Dirk-Jan Arensman
Afmeting
210 mm x 135 mm x 32 mm
Gepubliceerd
juni 2017
Taal
Nederlands
Uitgever
Atlas-Contact
Imprint
Atlas Contact


Leestips ontvangen

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in

Dit boek in de pers

Edward Docx [...] schreef een warme, niet-sentimentele roadnovel over afscheid nemen.  **** - Elsevier

Gesprekken zoals die alleen in gezinnen kunnen plaatsvinden. Bitter, geestig. - Linda

Laat los mijn hand is een roman vol vaart, geschreven met bravoure. - NRC

Ontroerend, hilarisch, herkenbaar, ijzingwekkend: de reis is als het leven zelf. -  Zin

Deze actuele roadnovel over voltooid leven, mannenvriendschap en vader-zoonliefde, is geschreven tegen een decor van Europese autoroutes, campings en wijnproeverij, tjokvol verwijzingen naar literatuur en cultuur. Kan gerust mee in de vakantiekoffer. - Medisch Contact