Menskracht

Ontwikkel een leiderschapsstijl die medewerkers helpt hun talent in te zetten voor het grotere geheel.
<p>De grootste kracht van mensen is de kracht om keuzes te maken. Die kracht stelt medewerkers in staat autonoom te handelen. De uitdaging voor managers is al die autonome activiteit tot het gewenste resultaat te laten leiden. Maar hoe bundel je de autonomie van professionals in de gewenste richting? Vraag je mensen te functioneren binnen het systeem zoals dat ooit is opgezet, of creëer je een systeem rondom je medewerkers en laat je ze excelleren?

<p>Jan Kuipers neemt de mens als leidend middelpunt bij alles wat er in een organisatie gebeurt. Hij maakt in dit boek duidelijk hoe leiderschap de spil is tussen de geïnspireerde medewerker en een optimale focus en uitvoering. Hij leert je hoe je een leiderschapsstijl kunt ontwikkelen die medewerkers helpt hun talent in te zetten voor het grotere geheel en autonoom verantwoordelijkheid te nemen.
Lees meer
23,99

Je bestelt en rekent af bij boekenwereld.com, onze eigen webwinkel.

Bindwijze
Paperback


Op voorraad
  • Gratis verzending
  • Op werkdagen voor 20.00 besteld, volgende werkdag in huis (NL)

Je bestelt en rekent af bij boekenwereld.com, onze eigen webwinkel.

  • Taal: Nederlands
  • ISBN: 9789047026853
  • Pagina's: 173 pagina's

Dit boek in de media

'Ik beveel je aan om dit inspirerende boek in je dagelijkse werk te implementeren.’ – Stephen R. Covey

Jan Kuipers

Jan Kuipers

Jan Kuipers is oprichter en directeur van FranklinCovey Benelux. Hij is inmiddels meer dan twintig jaar werkzaam als trainer.  Hij is een veelgevraagd spreker op congressen en seminars.

Stephen R. Covey over Ben Tiggelaar: 'Ben Tiggelaar is oprecht betrokken bij onze uitdagingen in het worden van betere leiders, in het veranderen van ons leven en in het leveren van een echte bijdrage.'

Meer boeken van deze auteur

Petra Pronk

Petra Pronk is journalist en auteur van diverse boeken op het gebied van zingeving. Ze is speciaal geïnteresseerd in bedrijfsjournalistiek, positief management en business spiritualiteit.

Meer boeken van deze auteur
Geverifieerd door MonsterInsights