Metroland

Julian Barnes

40 jaar na oorspronkelijke uitgave verschijnt Julian Barnes’ debuutroman ‘Metroland’ opnieuw. Christopher en Toni zetten zich samen af tegen de wereld. Ze worstelen zich door de sleur van school heen, worden geoefende flaneurs, en werpen een cynische blik op de inwoners van Metroland, het deel van de voorstedelijke slaapstad dat Christopher zijn thuis noemt. Smachtend naar het begin van het echte leven volgen we Christopher tot in Parijs, waar, in een waas van seks, Frans theater en liefde, les événements van 1968 volledig aan hem voorbijgaan, en alles toch weer terugleidt, tot Toni’s teleurstelling, naar Metroland.
€ 15,00 Paperback / softback Op voorraad
ISBN
9789025461836
Pagina's
200
Type
Paperback / softback
Vertaler
Else Hoog
Afmeting
211 mm x 135 mm x 20 mm
Gepubliceerd
juli 2020
Taal
Nederlands
Uitgever
Atlas-Contact
Imprint
Atlas Contact


Leestips ontvangen

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in

Dit boek in de pers

 ‘Het boek bied een schitterend portret van een opgroeiende puber, slim, eigenzinnig, tegendraads. Tevens is het een treffende weergave van het leven in de Londense buitenwijken. En hoewel het speelt in de jaren zestig van de 20e eeuw, is die weergave in veel opzichten nog steeds actueel.’ – Hans Bouman, de Volkskrant