Mindful leiderschap

Wibo Koole

voor effectieve teams en organisaties

In Mindful leiderschap laat Wibo Koole zien wat mindfulness precies is, en hoe je het kunt toepassen in je eigen organisatie. In het werken met teams én bij het creëren van een productieve, coöperatieve cultuur. Helder, praktisch en nuchter: een ideaal boek voor managers en professionals die direct met mindfulness aan de slag willen. Mindfulness maakt je werk meer ontspannen en effectiever. Je ontwikkelt de mentale veerkracht om effectief te schakelen tussen actie en stilstaan bij waar je mee bezig bent.
€ 17,50 Paperback / softback Op voorraad
ISBN
9789047005575
Pagina's
160
Type
Paperback / softback
Afmeting
210 mm x 135 mm x 19 mm
Gepubliceerd
januari 2013
Taal
Nederlands
Uitgever
Atlas-Contact
Imprint
Business Contact


Leestips ontvangen

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in

Dit boek in de pers

‘Helder en praktisch, zonder enige zweverigheid.’ Management & Consulting

‘Mindful management zorgt ervoor dat teams en organisaties beseffen waar ze mee bezig zijn. Dat is een groot goed in deze tijd van constante verandering en onzekerheid’ Management Trends

‘Er wordt veel gezegd en geschreven over het ‘vermenselijken’ van organisaties en consumenten noemen we tegenwoordig consumeren. Als we met elkaar echt die intentie hebben, dan is het boek Mindful leiderschap een mooie eerste stap om die weg in te slaan en efficiënte, effectieve, maar vooral gezonde organisaties en betekenisvolle (werk)relaties te ontwikkelen. Een aanrader!’ - Michel Jansen, Veramente Brand Consultancy (lezersrecensie Managementboek.nl)

‘Koole geeft er in dit boek blijk van wel degelijk met twee geschoeide voeten in de zakelijke realiteit te staan. Hij legt op een gedegen, praktische en toegankelijke manier uit hoe mindfulness leiders kan helpen om te gaan met de drukte, stress en verantwoordelijkheid die vaak inherent is aan hun taak.  (…)Het hoofdstuk over teams is zonder meer vernieuwend te noemen.’ Lezersrecensie managementboek.nl