Morgen vertel ik alles

hoe ik mijn studie bij elkaar loog

Morgen vertel ik alles - cover
Veel studenten liegen over hun studie, maar er wordt zelden over gesproken. Dit boek doorbreekt het taboe en vertelt de auteur openhartig over zijn leugenachtige studentenleven.
‘Hoe gaat het met je studie?’ ‘O, wel goed. Ik hoef nog maar één tentamen.’ Wat met een klein leugentje begon, bleek het begin van een verstikkend web van bedrog. Uit angst zijn omgeving teleur te stellen, loog Job van Ballegoijen de Jong zeven jaar lang het ene na het andere behaalde tentamen bij elkaar. Toen iedereen dacht dat hij bijna was afgestudeerd, stond er slechts een handvol studiepunten op zijn naam. In dit boek schrijft Van Ballegoijen de Jong openhartig over zijn leven als ‘pretend-student’. Hij vertelt over zijn angst om te falen, over hoe hij zich elke dag voornam het anders te doen en over de allesoverweldigende schaamte. Daarmee raakt hij aan een groeiend probleem in onze prestatiemaatschappij. Waarom voelen we zoveel druk? Morgen vertel ik alles is een eerlijk boek over de zin en onzin van liegen, over vallen en weer opstaan, en over hoe iedereen een tweede (of derde) kans verdient
Lees meer
22,99

Je bestelt en rekent af bij boekenwereld.com, onze eigen webwinkel.

Bindwijze
Paperback


22,99
Reserveer nu
Niet op voorraad
  • Gratis verzending bij pre-orders
  • Direct na verschijning in huis
  • Binnen 14 dagen gratis retourneren binnen NL

Je bestelt en rekent af bij boekenwereld.com, onze eigen webwinkel.

  • Taal: Nederlands
  • ISBN: 9789045050836
  • Pagina's: 256 pagina's

Job van Ballegoijen de Jong

Job van Ballegoijen de Jong

Job van Ballegoijen de Jong werkt bij een advocatenkantoor. Na jarenlang over zijn studie gelogen te hebben, voltooide hij de opleiding International Criminal Law aan Columbia University. Zijn boek Morgen vertel ik alles zal in september 2024 verschijnen.

Meer boeken van deze auteur
Geverifieerd door MonsterInsights