Mr. Amazon

de onstuitbare ambitie van Jeff Bezos

Auteur: Brad Stone
Brad Stone beschrijft in Mr. Amazon de fascinerende geschiedenis van Jeff Bezos als ondernemer en laat zien hoe de ontwikkeling van het bedrijf vervlochten is met diens grootse ideeën over competitie en innovatie. Wat Steve Jobs was voor Apple is Jeff Bezos voor Amazon. Bezos werkte als dikbetaalde Wall Street-handelaar, maar durfde in de begindagen van het internet opnieuw te beginnen als ondernemer met een magazijn in zijn garage. Die gok werd beloond. Zijn bedrijf Amazon maakte in de afgelopen twintig jaar een onwaarschijnlijke groei door: van online boekhandel naar 's werelds grootste warenhuis. Brad Stone sprak met Bezos zelf, en met groot aantal (voormalige) Amazon-medewerkers, en geeft als eerste een inkijkje in een bedrijfscultuur van gedurfde investeringen en meedogenloze ambitie. Mr. Amazon is een genuanceerd en onthullend portret van dit fascinerende bedrijf en zijn excentrieke oprichter.
Lees meer
17,50

Je bestelt en rekent af bij boekenwereld.com, onze eigen webwinkel.

Bindwijze
Paperback

Bekijk Ebook

Op voorraad
  • Gratis verzending vanaf €19,95
  • Op werkdagen voor 20.00 besteld, volgende werkdag in huis (NL)

Je bestelt en rekent af bij boekenwereld.com, onze eigen webwinkel.

  • Taal: Nederlands
  • ISBN: 9789047005353
  • Pagina's: 288 pagina's
  • Vertaler: Rob de Ridder

Dit boek in de media

'Visionair als Apple, goed georganiseerd als Walmart, vasthoudend als Microsoft, internetsmart als Google: Amazon is met dit alles de grootste concurrent van de wereld.' - Gary Hamel

Brad Stone

Brad Stone

Brad Stone is journalist voor Bloomberg Businessweek. Hij schreef eerder voor Newsweek en The New York Times en publiceerde het boek Gearheads.

Meer boeken van deze auteur
Geverifieerd door MonsterInsights