Na de aardbeving

De zes verhalen in deze bundel verkennen de psychologische gevolgen die een aardbeving teweeg kan brengen, zelfs als zij ver weg gebeurt.
In de verhalenbundel ‘Na de aardbeving’ verkent Haruki Murakami de psychologische gevolgen die een aardbeving teweeg kan brengen, zelfs als zij ver weg gebeurt. Vaste grond onder je voeten hebben is een veilig gevoel, maar als die grond opeens dreigt weg te vallen, kan dat heel nare gevolgen hebben. In deze zes verhalen is Murakami op zijn absurde, grappige, ontroerende best.
Lees meer
15,00

Je bestelt en rekent af bij boekenwereld.com, onze eigen webwinkel.

Bindwijze
Paperback

Bekijk Ebook

Op voorraad
  • Gratis verzending vanaf €19,95
  • Op werkdagen voor 20.00 besteld, volgende werkdag in huis (NL)

Je bestelt en rekent af bij boekenwereld.com, onze eigen webwinkel.

  • Taal: Nederlands
  • ISBN: 9789025473136
  • Pagina's: 192 pagina's
  • Vertaler: Jacques N. Westerhoven

Dit boek in de media

De auteur schept in deze zes verhalen een sfeer die alle elementen, zowel de alledaagse als de meer extraordinaire, weet te verbinden. Met dit boek slaagt hij er in elk geval in een prachtig, spannend, emotioneel en heerlijk werk af te leveren. (...) Elk van de verhalen is een parel met alle kenmerken die we van Murakami gewoon zijn. - [waardering: vijf sterren], humanistischverbond.be

Haruki Murakami

Haruki Murakami

Haruki Murakami (1949) schreef onder andere de romans 'Norwegian Wood', 'Kafka op het strand', '1q84' en 'De kleurloze Tsukuru Tazaki en zijn pelgrimsjaren'. Murakami’s werk wordt in meer dan veertig landen uitgegeven en is bekroond met meerdere prijzen, waaronder de Welt-Literaturpreis en de Hans Christian Andersen Literatuurprijs. Hij wordt regelmatig getipt als kandidaat voor de Nobelprijs. Zijn grote roman 'De moord op Commendatore' (2017) was een nieuw hoogtepunt in zijn oeuvre. In 2020 verschenen de twee geïllustreerde edities 'Een kat achterlaten' en 'With The Beatles'. 'Eerste persoon enkelvoud', zijn nieuwe verhalenbundel, verscheen februari 2021.

(Foto: Laif)

Meer boeken van deze auteur
Geverifieerd door MonsterInsights