Omstanders

Omstanders - cover
Een rijke Braziliaanse millennial onderzoekt haar privileges en de zin van haar leven na de gewelddadige dood van een kennis uit een lager socio-economisch milieu.
Vivian is een jonge kunstconservator. Haar dagen besteedt ze aan onderbetaalde banen bij prestigieuze instellingen; haar nachten wijdt ze aan wilde feesten met een vaste vriendengroep in afwisselend Rio de Janeiro en São Paulo. Deze kosmopolitische levensstijl kan ze zich veroorloven dankzij een toelage van haar rijke ouders. Op een dag is Vivian getuige van een dodelijke confrontatie tussen de politie en straatverkoper Darlene en wordt ze gedwongen om haar bevoorrechte leven te herwaarderen: in hoeverre had ze Darlene kunnen redden? Doet Vivians leven – de seks, de drugs, haar luxe ?at en zorgvuldig geselecteerde vriendenkring, de digitale zelfverheerlijking – in het licht van het overlijden van Darlene er uiteindelijk toe? Humoristisch en melancholisch, gevoelig en wreed: Omstanders van Clara Drummond is een bijtende roman over een door oppervlakkigheden geobsedeerde generatie die haar privilege onder ogen moet zien.
Lees meer
19,99

Je bestelt en rekent af bij boekenwereld.com, onze eigen webwinkel.

Bindwijze
Paperback


19,99
Reserveer nu
Niet op voorraad
  • Gratis verzending bij pre-orders
  • Direct na verschijning in huis
  • Binnen 14 dagen gratis retourneren binnen NL

Je bestelt en rekent af bij boekenwereld.com, onze eigen webwinkel.

  • Taal: Nederlands
  • ISBN: 9789025474140
  • Pagina's: 144 pagina's
  • Vertaler: Maartje de Kort

Clara Drummond

Clara Drummond is geboren in Rio de Janeiro in 1986 en woont tegenwoordig in Lissabon. Ze is journaliste en schreef twee eerdere romans.

Meer boeken van deze auteur
Geverifieerd door MonsterInsights