Onze ijsberg smelt!

Succesvol veranderen in moeilijke omstandigheden

Auteur: John Kotter
Laat op levendige wijze zien hoe je als team of organisatie om kunt gaan met veranderingen en crisissituaties, en hoe je nieuwe kansen kunt creëren.
Onze ijsberg smelt! van John Kotter en Holger Rathgeber is een vermakelijke en leerzame parabel over veranderingsprocessen van groepen, teams en organisaties. Dit boek beschrijft de paniek die een kolonie pinguïns overvalt als duidelijk wordt dat de gletsjer waarop ze leven op smelten staat. In eerste instantie vertoont elke pinguïn een andere reactie, of komt met zijn eigen oplossing, totdat duidelijk wordt dat samenwerking de enige manier is om de problemen duurzaam het hoofd te bieden.
Lees meer
20,00

Je bestelt en rekent af bij boekenwereld.com, onze eigen webwinkel.

Bindwijze
Paperback


Op voorraad
  • Gratis verzending
  • Op werkdagen voor 20.00 besteld, volgende werkdag in huis (NL)

Je bestelt en rekent af bij boekenwereld.com, onze eigen webwinkel.

  • Taal: Nederlands
  • ISBN: 9789047017608
  • Pagina's: 152 pagina's
  • Vertaler: Inez Platzer

Dit boek in de media

‘Kotter legt uit aan de handvan vier technieken en aansprekende voorbeelden, hoe urgentie gestimuleerd kan worden en weerstand kan worden geneutraliseerd. Absoluut een aanrader voor zowel leidinggevenden als programma- en projectmanagers. […] een must.’ NBD Biblion

NBD Biblion

‘De vermaarde Harvard-professor John Kotter schudt in zijn nieuwste boek managers en medewerkers wakker. […] Lees!’ Management Scope

Management Scope

John Kotter

John Kotter

John Kotter is hoogleraar Leadership aan de Harvard Business School en auteur van 17 boeken, waaronder Onze ijsberg smelt! Hij wordt algemeen beschouwd als dé expert in verandermanagement. Hij ontving in 2009 een Lifetime Achievement Award voor zijn invloed op ‘learning and performance in organizations’.

Meer boeken van deze auteur
Geverifieerd door MonsterInsights