Onze liefde

Ingeborg Bosch

hoe elkaar (terug) te vinden en niet (meer) kwijt te raken

In een relatie ooit begonnen vanuit liefde, blijkt de liefde vaak relatief eenvoudig terug te vinden of te behouden. Ook al doen huidige relatieproblemen of twijfels wellicht anders vermoeden. Een terugkeer naar jullie liefde van de eerste tijd: verlangen naar elkaar, interesse in elkaars bezigheden, zin in seks, echt samen Leven. Het lijkt een utopie, maar kan verrassend eenvoudig zijn. In haar vijfde boek beschrijft auteur en psycholoog Ingeborg Bosch concreet, pakkend en herkenbaar hoe je dit kunt doen. Naast een inspirerend leesboek met veel aansprekende en herkenbare voorbeelden is het vooral een samen-doeboek. Met het door Bosch ontwikkelde model krijg je inzicht in de wezenlijke fundamenten van een liefdevolle relatie. Aan de hand van een relatietest zien je partner en jij hoe jullie relatie ervoor staat, met daarbij praktische handvatten hoe deze naar eigen wensen te verbeteren. De wederzijdse interesse, de emotionele intimiteit, evenals de seksualiteit krijgen meer ruimte, waardoor jullie liefde weer stroomt of blijft stromen.
€ 25,99 Paperback / softback Op voorraad
ISBN
9789045029726
Pagina's
352
Type
Paperback / softback
Vertaler
Chantal Spapens
Afmeting
211 mm x 136 mm x 32 mm
Gepubliceerd
april 2020
Taal
Nederlands
Uitgever
Atlas-Contact
Imprint
Atlas Contact


Leestips ontvangen

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in

Dit boek in de pers

Bosch weet de lezer uitstekend bij de hand te nemen en zet haar theorieën kracht bij met het beschrijven van herkenbare voorbeelden. Deze voorbeelden maken het boek niet alleen interessant en inspirerend, maar ook gewoon erg leuk om te lezen. – Zij aan Zij