Paren of de kunst van de slaapkamer

Auteur: Dirk Vis
‘Paren’ wil een handleiding zijn voor mensen die menen te weten hoe het moet en biedt een taal voor die aspecten van seksualiteit die onbenoemd blijven.
'Paren of de kunst van de slaapkamer' van Dirk Vis is een literaire verkenning van seksualiteit, een unieke roman die een ander gesprek over seks wil aanwakkeren en woorden zoekt voor die kanten van seksualiteit die ongezegd blijven. Een schermwerker met burn-out reist naar New York om een bloedhete zomer met zijn oude studievriend en diens vriendin te spenderen. Daar, in hun kleine, benauwde appartement, is hij getuige van een waar wonder. Maar heeft hij het wel echt gezien? En hoe kan hij het er in vredesnaam over hebben? Om het onmogelijke te bevestigen en aan de hitte van de stad te ontsnappen, hopt de naamloze ik van bibliotheek naar bibliotheek in een queeste naar kennis over seksualiteit. Worstelend met verwarring, onwetendheid en ontluikende liefde, raadpleegt hij talloze bronnen – van blogs en fanfiction tot eeuwenoude manuscripten en werken die nog niet eens geschreven zijn – op zoek naar antwoorden op nog onbekende vragen over seks.
Lees meer
22,99

Je bestelt en rekent af bij boekenwereld.com, onze eigen webwinkel.

Bindwijze
Paperback


Op voorraad
  • Gratis verzending
  • Op werkdagen voor 20.00 besteld, volgende werkdag in huis (NL)

Je bestelt en rekent af bij boekenwereld.com, onze eigen webwinkel.

  • Taal: Nederlands
  • ISBN: 9789025459291
  • Pagina's: 320 pagina's

Dit boek in de media

'Het is deze ruimte tussen analoog en digitaal, tussen de wereld van tantra en de wereld van seksapps, en vooral de vervlechting van die werelden, die het boek van Vis zo eigenzinnig maakt. Het is precies die eigenzinnigheid die de roman ook generaties laat overstijgen.'

De Nederlandse Boekengids

Dirk Vis

Dirk Vis

Dirk Vis (1981) publiceert essays, verhalen, scenario’s, poëzie en natuurgetrouwe sciencefiction in diverse media. Hij studeerde Beeld & Taal aan de Rietveld Academie en Graphic Design aan het Sandberg Instituut in Amsterdam. Daarnaast is hij schrijvend redacteur van literair tijdschrift De Gids en medeoprichter van De Internet Gids. Vis woont in Amsterdam, Berlijn en het oerbos van Białowieża. Zijn debuutroman 'Paren of de kunst van de slaapkamer' verschijnt in augustus 2022.

(Foto: Fjodor Buis)

Meer boeken van deze auteur
Geverifieerd door MonsterInsights