Sales!

Wessel Berkman, Bart de Groot

50% meer omzet in 90 dagen

Omzet maken en verhogen is voor veel organisaties een blijvende bron van zorg. Verkopers en accountmanagers halen er volgens de directie niet uit wat erin zit. Ze denken en zeggen vaak meer binnen te halen dan wat de verkoopcijfers uitwijzen. En ligt het niet aan de verkopers, dan valt er doorgaans nog veel te verbeteren aan de informatie of de processen.

Verkopers, managers en directie weten het: er ligt onbenut potentieel op de verkoopafdeling – schattingen van 50 tot 100 procent meer omzet zijn geen uitzondering. Hoe kan de verkoopkracht van jouw bedrijf beter gemobiliseerd worden zodat er weer een echte salescultuur ontstaat? En wat kun jij doen om de organisatie weer energie te geven?

Wessel Berkman en Bart de Groot beschrijven in dit boek hoe je een strakke verkooporganisatie opbouwt. Hun methode is overzichtelijk en actiegericht, met duidelijke processen en vaardigheden, en uitdagend management. Met Sales! kun je direct aan de slag. Beproefd bij veel organisaties!
€ 20,99 Paperback / softback Op voorraad
ISBN
9789047060260
Pagina's
157
Type
Paperback / softback
Afmeting
210 mm x 135 mm x 16 mm
Gepubliceerd
mei 2013
Taal
Nederlands
Uitgever
Atlas-Contact
Imprint
Business Contact


Leestips ontvangen

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in