Schrijvers en piemels scheurkalender 2025

van vurige fallus tot vrijgevochten vulva literatuur

Auteur: Jacques Koch
Schrijvers en piemels scheurkalender 2025 - cover
Ontdek de Nederlandstalige literatuur met de 365+ meest opwindende citaten over seks en erotiek. Inclusief toelichtingen, grappige weetjes en dwarsverbanden. Bekend van Instagram en de Volkskrant.
Op het literaire Instagramaccount @schrijversenpiemels – een fenomeen onder lezers én schrijvers – verschijnen dagelijks erotische citaten uit de Nederlandstalige literatuur, afgewisseld met veelbekeken voorleessessies van o.a. Tobi Lakmaker en Hanna Bervoets. Nu is er deze scheurkalender met de 365 opwindendste leesfragmenten over seks en erotiek, geselecteerd uit het Schrijvers & Piemelsarchief, de nieuwste titels en uit bekende en minder bekende (regenboog) klassiekers. Van prikkelende geschriften uit de Middeleeuwen (een vrolijke ode aan de clitoris, uit 1544) tot de allereerste roman met genderneutrale taal. Inclusief toelichtingen met een schat aan wetenswaardigheden en verbazingwekkende dwarsverbanden. De Schrijvers & Piemels-scheurkalender 2025 is een dolenthousiast, wellustig pleidooi voor de Nederlandstalige en Vlaamse literatuur én de lol van het lezen – een dagelijkse reminder om ook nog even bij de boekhandel binnen te wippen.
Lees meer
17,50

Je bestelt en rekent af bij boekenwereld.com, onze eigen webwinkel.

Bindwijze
Kalender


17,50
Reserveer nu
Niet op voorraad
  • Gratis verzending bij pre-orders
  • Direct na verschijning in huis
  • Binnen 14 dagen gratis retourneren binnen NL

Je bestelt en rekent af bij boekenwereld.com, onze eigen webwinkel.

  • Taal: Nederlands
  • ISBN: 9789045050331

Jacques Koch

Jacques Koch(1965) is journalist en schrijver en be heert het literaire cultplatform Schrijvers & Piemels. Voor de Volkskrant verzorgde hij twee achtereenvolgende jaren de gelijknamige, populaire weekrubriek. Hij was in 2022 jurylid voor Het Rode Oor.

Meer boeken van deze auteur
Geverifieerd door MonsterInsights