Slow productivity

de kunst van presteren zonder burn-out

Auteur: Cal Newport
Slow productivity - cover
Soms lijkt het alsof we allemaal te druk zijn. Dat moet anders. In dit boek lees je hoe.. Doe minder, werk in een natuurlijk tempo en focus op kwaliteit.
Het lijkt soms wel of we allemaal een wedstrijd doen in wie het het drukste heeft. Terwijl er een manier bestaat om zowel betekenisvol werk te doen als een evenwichtig leven te leiden. Die heet slow productivity of ‘langzame productiviteit’. Dit is een revolutionaire filosofie gebaseerd op drie eenvoudige principes: minder dingen doen, in een natuurlijker tempo, met een focus op kwaliteit. Door verhalen en gewoonten te onderzoeken van wetenschappers, kunstenaars en geleerden die op deze manierwerken, onthult Newport hoe louterend de langzame productiviteitsaanpak kan zijn voor hoe we ons werk aanvliegen. Ditactuele en essentiële boek zal een revolutie teweegbrengen in de manier waarop je werkt.
Lees meer
22,99

Je bestelt en rekent af bij boekenwereld.com, onze eigen webwinkel.

Bindwijze
Paperback


22,99
Reserveer nu
Niet op voorraad
  • Gratis verzending bij pre-orders
  • Direct na verschijning in huis
  • Binnen 14 dagen gratis retourneren binnen NL

Je bestelt en rekent af bij boekenwereld.com, onze eigen webwinkel.

  • Taal: Nederlands
  • ISBN: 9789047017752
  • Pagina's: 256 pagina's
  • Vertaler: Wybrand Scheffer

Cal Newport

Cal Newport

Cal Newport is een invloedrijk thought leader en onderzoeker op het gebied van aandacht, concentratie en de invloed van technologie op ons werk en leven. Hij promoveerde als computerwetenschapper aan MIT en is als hoogleraar verbonden aan de universiteit van Georgetown. Hij schrijft wekelijks op zijn internationaal populaire blog Study Hacks. In zijn boek Diep werk liet hij zeer overtuigend zien dat de vaardigheid om je te concentreren zonder afleiding in deze huidige maatschappij steeds zeldzamer én belangrijker wordt.Zijn nieuwe boek Slow productivity zal in juni 2024 verschijnen.

Meer boeken van deze auteur
Geverifieerd door MonsterInsights