Tanners erf

Auteur: Lukas Maisel
Een kleinschalige Zwitserse boer wordt plotseling geconfronteerd met twee mysterieuze, peilloos diepe gaten op zijn grond. De gevolgen voor hem zijn groot.
Dit is het verhaal van boer Tanner en hoe de grond onder zijn bestaan wordt weggeslagen. Letterlijk. Met een klein stuk land, een paar koeien en wat kippen houdt Tanner zijn hoofd net boven water, precies zoals zijn voorouders eeuwenlang hebben gedaan. Maar op een dag ontdekt hij twee reusachtige, peilloos diepe gaten in zijn land. Zijn ze een voorteken? Een straf? Is het toeval? De pastoor en de burgemeester kunnen hem niet helpen en ook de wetenschap staat voor een raadsel. In zijn ijver om het juiste te doen, maakt Tanner de verkeerde keuzes.
Lees meer
19,99

Je bestelt en rekent af bij boekenwereld.com, onze eigen webwinkel.

Bindwijze
Hardback

Bekijk Ebook
Bekijk Luisterboek

Op voorraad
  • Gratis verzending
  • Op werkdagen voor 20.00 besteld, volgende werkdag in huis (NL)

Je bestelt en rekent af bij boekenwereld.com, onze eigen webwinkel.

  • Taal: Nederlands
  • ISBN: 9789025474089
  • Pagina's: 128 pagina's
  • Vertaler: Ralph Aarnout

Dit boek in de media

'De simpele schrijfwijze van Lukas Maisel neemt je mee naar ongekende diepten. Kort, maar zo vol emoties, de gelaagdheid van 'Tanners erf' geeft je een heleboel om over na te denken. (...) Een krachtig verhaal dat je in de kleren gaat zitten.'

'Een uiterst actuele novelle.'

De Volkskrant

'Lukas Maisel doet in fraai, sober proza verslag van Tanners toenemende wanhoop en eenzaamheid'

VPRO Boeken

'De novelle straalt de rust van het Zwitserse platteland uit. De liefde voor de dieren is bijna voelbaar, evenals het kalme boerenleven en de stille verbinding tussen Tanner en zijn vrouw.' 

'Een boekje om stil van te vallen.'

Lukas Maisel

Lukas Maisel is in 1987 in Zürich geboren. Hij volgde een opleiding tot drukker voordat hij creative writing ging studeren. Tanners erf is zijn tweede boek en de eerste die in het Nederlands wordt vertaald.

Meer boeken van deze auteur
Geverifieerd door MonsterInsights