Tem de krokodil

Hylke Faber

hoe je groeit door patronen die je klein houden los te laten

Hylke Faber, internationaal leiderschapscoach, laat je in ‘Tem de krokodil’ zien dat we ons vaker dan we realiseren, handelen vanuit aangeleerde overlevingsmechanismen. Bij drukte en stress draait ons reptielenbrein overuren en dat belemmert ons in onze persoonlijke groei. Want hoe vaak nemen we een impulsieve beslissing waar we later spijt van krijgen? Of gaan we mee in een scenario waar we eigenlijk niet in geloven omdat we bang zijn niet aardig gevonden te worden? In ‘Tem de krokodil’ leer je je belemmerende gedrag te herkennen (de krokodil) en in plaats daarvan te luisteren naar je verstand, je hart, je innerlijke waarden en je drijfveren (de uil). Door je te richten op groei bij jezelf en bij anderen, boor je enthousiasme, voldoening en innovatiekracht aan en bouw je diepere relaties met anderen. Een cultuur van zelfontwikkeling maakt een einde aan eilandjescultuur, ego’s en weerstand tegen verandering. Faber biedt met dit boek een beproefde methode, geankerd in de neuropsychologie en het systeemdenken, met praktische tools om jezelf en anderen te coachen naar voortdurende persoonlijke en betekenisvolle groei.
€ 26,99 Paperback / softback Op voorraad
ISBN
9789047012986
Pagina's
288
Type
Paperback / softback
Afmeting
231 mm x 150 mm x 27 mm
Gepubliceerd
december 2019
Taal
Nederlands
Uitgever
Atlas-Contact
Imprint
Business Contact


Leestips ontvangen

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in

Dit boek in de pers

‘Een van de 10 beste leiderschapsboeken van 2018.’ – Bloomberg

‘Een gids die je helpt je te bevrijden van onnodige ballast en te ervaren hoe verrijkend dat is voor jezelf en je omgeving. Hylke is absoluut een van de “fellow travellers” in onze missie mensen een wijzer leven te laten leiden.’ – Josine Peters, algemeen directeur The School of Life Amsterdam

‘Een wijs boek.’ – NVP Magazine