Tem de krokodil

Hylke Faber

hoe je groeit door patronen die je klein houden los te laten

Hoe vaak nemen we in een impuls een beslissing waar we later spijt van krijgen? Of gaan we mee in een scenario waar we eigenlijk niet in geloven omdat we bang zijn niet aardig gevonden te worden? Vaker dan we ons realiseren handelen we vanuit aangeleerde overlevingsmechanismen. Bij drukte en stress draait ons reptielenbrein overuren en dat belemmert ons in onze persoonlijke groei. Hylke Faber, internationaal leiderschapscoach, helpt je je belemmerende gedrag te herkennen (de krokodil) en in plaats daarvan te luisteren naar je verstand en innerlijke waarden en drijfveren (de uil). Door je te richten op groei bij jezelf en bij anderen boek je aanzienlijke vooruitgang in betrokkenheid, enthousiasme en innovatiekracht. Een cultuur van zelfontwikkeling maakt een einde aan eilandjescultuur, ego’s en weerstand tegen verandering. Faber biedt met Tem de krokodil een beproefde methode, geankerd in de neuropsychologie en systeemdenken, met praktische tools om jezelf en anderen te coachen naar voortdurende persoonlijke en betekenisvolle groei.
€ 26,99 Paperback / softback Nog niet verschenen
ISBN
9789047012986
Pagina's
288
Type
Paperback / softback
Verwacht
oktober 2019
Taal
Nederlands
Uitgever
Atlas-Contact
Imprint
Business Contact


Leestips ontvangen

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in

Dit boek in de pers

‘Een van de 10 beste leiderschapsboeken van 2018.’ – Bloomberg

‘Een gids die je helpt je te bevrijden van onnodige ballast en te ervaren hoe verrijkend dat is voor jezelf en je omgeving. Hylke is absoluut een van de “fellow travellers” in onze missie mensen een wijzer leven te laten leiden.’ – Josine Peters, algemeen directeur The School of Life Amsterdam