Troost voor werkende mensen

‘Troost’ is een inspirerende blik op werken en leven. Burn-out, hybride werken, stress: het is ook niet eenvoudig. Busscher biedt humor en troost voor de werkende mens.

Dit boek is geen zelfhulpboek. Het is een inspirerende blik op hoe we leven en werken. Want dat is de afgelopen tien jaar nou niet bepaald simpeler geworden. De stress- en burn-outcijfers blijven maar stijgen; inmiddels heeft een kwart van onze pubers psychische problemen, en hybride werken mag dan efficiënt zijn, het maakt ons ook eenzamer.

Busscher schreef 'Troost voor werkende mensen' als medemens die ons lijden herkent omdat hij het zelf ook meemaakte. In zijn nuchtere en luchtige stijl schrijft hij over de rol van onbewuste patronen, sociale conventies en over wat verwachtingen over onszelf en anderen met ons zelfbeeld doen. Hij schrijft zoals hij spreekt: direct, relativerend en altijd met humor. Dit boek verwarmt het hart en verrijkt de geest.

Lees meer
21,99

Je bestelt en rekent af bij boekenwereld.com, onze eigen webwinkel.

Bindwijze
Paperback

Bekijk Ebook

Op voorraad
  • Gratis verzending
  • Op werkdagen voor 20.00 besteld, volgende werkdag in huis (NL)

Je bestelt en rekent af bij boekenwereld.com, onze eigen webwinkel.

  • Taal: Nederlands
  • ISBN: 9789047017585
  • Pagina's: 208 pagina's

Jeroen Busscher

Jeroen Busscher

Jeroen Busscher is een veelgevraagd spreker, docent en columnist. Daarnaast helpt hij leiders in ontwikkeling en organisaties in verandering. Hij schreef elf boeken, waaronder de bestsellers Onbeperkt houdbaar, Turbomanagement en Leidinggeven in de hybride organisatie.

Meer boeken van deze auteur
Geverifieerd door MonsterInsights