Van CEO naar tuinman

de rol van leiderschap in het nieuwe organiseren

In ons door efficiency gedreven businesslandschap worden ondernemingen steeds minder effectief. De gevolgen daarvan zijn overal te zien. Maar er is hoop: een compleet nieuw organisatieparadigma, gebaseerd op natuurlijke zelforganisatie. Want de natuur is niet efficiënt, maar wel wonderbaarlijk effectief! De ceo van morgen gaat op zoek naar waar de energie in zijn organisatie zit. Hij creëert netwerken, bindt gelijkgestemde zielen en gebruikt alle informatie die beschikbaar is. Net zoals dat in de natuur gebeurt. Op die manier komt een unieke identiteit tot ontwikkeling, die de motor is voor onstuitbare waardecreatie. Van ceo naar tuinman laat je zien hoe je kunt leren van onder meer de samenwerking in mierenkolonies en natuurlijke groeiprocessen om een organisatie op te zetten die levendig, slagvaardig en robuust is.
Lees meer
9,99

Je bestelt en rekent af bij boekenwereld.com, onze eigen webwinkel.

Bindwijze
Ebook


Op voorraad
  • Gratis verzending vanaf €19,95
  • Op werkdagen voor 20.00 besteld, volgende werkdag in huis (NL)

Je bestelt en rekent af bij boekenwereld.com, onze eigen webwinkel.

  • Taal: Nederlands
  • ISBN: 9789047007609

Evert Jan van Hasselt

Na een carrière in de automatisering legde Evert Jan van Hasselt zich toe op businessvernieuwing. In 2012 volgde de oprichting van Dolfijn Design Lab, een bureau dat bouwt aan lerende netwerken waar innovatie en co-creatie centraal staan.

Meer boeken van deze auteur

Pauline Romanesco

Pauline Romanesco behaalde haar bachelor in social entrepreneurship en volgde aansluitend de master ‘strategic business innovation from the experience perspective’ aan de Imagineering Academy (nhtv) in Breda. Ze bouwt aan ecosystemen waarbinnen ondernemers elkaar versterken en zo hun afzonderlijke businesskansen vergroten.

Meer boeken van deze auteur
Geverifieerd door MonsterInsights