Vergaderen? Niet doen!

Ellen de Bruin

Iedereen háát vergaderen, maar toch loopt elke vergadering uit. Vergaderen brengt het slechtste in mensen naar boven. Sommige mensen doen hun mond niet open, anderen zijn niet tot zwijgen te brengen die blijven maar laaghangend fruit zoeken, targets uitrollen en punten op de horizon plaatsen. Dit boek heeft één agendapunt: het verklaart de oorlog aan saaie en zinloze vergaderingen. Die moeten verdwijnen. 

Ellen de Bruin schrijft met groot inzicht en humor over ons werkende leven. Ze zocht en vond alle wetenschappelijk onderzoek dat het idee dat vergaderen nut heeft zo grondig mogelijk ondermijnt. Wie nooit meer wil vergaderen, of in elk geval de zinloosheid tot een minimum wil beperken, heeft nu alle argumenten op een rijtje.

€ 18,50 Paperback / softback Op voorraad
ISBN
9789047007708
Pagina's
Onbekend
Type
Paperback / softback
Afmeting
210 mm x 135 mm x 12 mm
Gepubliceerd
november 2014
Taal
Nederlands
Uitgever
Atlas-Contact
Imprint
Business Contact


Leestips ontvangen

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in

Dit boek in de pers

Een heerlijk tegendraads boekje, toegankelijk voor een breed publiek en interessant voor iedereen die weleens vergadert. NBD Biblion

Met humor en inzicht. Elsevier Juist

Puntig geschreven, geestig én wetenschappelijk onderbouwd (****). - De Limburger