Vergaderen? Niet doen!

Ellen de Bruin

Vergaderen? Niet doen! van Ellen de Bruin verklaart de oorlog aan saaie, vervelende en zinloze vergaderingen. Die moeten verdwijnen. Om dat duidelijk te maken zocht en vond Ellen de Bruin wetenschappelijk onderzoek dat het idee dat vergaderen nut heeft grondig ondermijnt. Vergaderen brengt het slechtste in mensen naar boven. Sommige mensen doen hun mond niet open, anderen zijn niet meer tot zwijgen te brengen. Die blijven maar laaghangend fruit zoeken, targets uitrollen en punten op de horizon plaatsen. En er wordt nooit iets besloten, want daar is iedereen uiteindelijk te uitgeput voor. Of het was allemaal toch al van tevoren bekokstoofd. Vergaderen? Niet doen! bevat ook interviews met ervaringsdeskundigen: taalexpert Paulien Cornelisse, hoogleraar organisatiepsychologie Aukje Nauta, kunsthistoricus Henk van Os, socioloog Paul Schnabel en de makers van Fokke & Sukke, RGvT, die elke dag vergaderen. Hoe houden ze het vol?
€ 18,50 Paperback / softback Op voorraad
ISBN
9789047007708
Pagina's
Onbekend
Type
Paperback / softback
Afmeting
210 mm x 135 mm x 12 mm
Gepubliceerd
november 2014
Taal
Nederlands
Uitgever
Atlas-Contact
Imprint
Business Contact


Leestips ontvangen

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in

Dit boek in de pers

Een heerlijk tegendraads boekje, toegankelijk voor een breed publiek en interessant voor iedereen die weleens vergadert. NBD Biblion

Met humor en inzicht. Elsevier Juist

Puntig geschreven, geestig én wetenschappelijk onderbouwd (****). - De Limburger