Verkocht!

Daniel H. Pink

over beinvloeden, overtuigen en verleiden

In 'Verkocht!' laat Daniel H. Pink zien dat verkopen een wetenschap én een kunst is. Iedereen verkoopt iets. Of we nu ideeën pitchen bij onze collega's, geldschieters willen interesseren voor ons bedrijf of onze kinderen aan hun huiswerk proberen te krijgen, we zijn allemaal bezig anderen in beweging te brengen of enthousiast te maken. 'Verkocht!' zal bij iedereen onvermoede talenten aanboren. Daniel Pink legt uit waarom extraverte mensen niet per se de beste verkopers zijn, en waarom je het meest bereikt door je in de ander in te leven. En passant vat hij zijn inzichten samen in heldere regels. Net als in zijn vorige boeken weet Pink wetenschap, ervaring en praktische toepasbaarheid tot een fascinerend geheel te smeden.
€ 20,00 Paperback / softback Op voorraad
ISBN
9789047004554
Pagina's
Onbekend
Type
Paperback / softback
Vertaler
Meile Snijders
Afmeting
210 mm x 135 mm x 22 mm
Gepubliceerd
mei 2013
Taal
Nederlands
Uitgever
Atlas-Contact
Imprint
Business Contact


Leestips ontvangen

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in

Dit boek in de pers

Prikkelend. - NRC Next
Alsof je je favoriete professor in een doosje hebt zitten... stampvol informatie, argumenten die je overtuigen van zijn boodschap, manieren om zijn suggesties uit te voeren. - Publishers Weekly