Verwilderen

Romke van de Kaa

Laat de plant het werk doen

In Verwilderen beschrijft Romke van de Kaa als geen ander de technieken, mogelijkheden en planten- en bloemensoorten die zich goed lenen voor het laten verwilderen van de tuin. Als je ‘verwilderd’ in het woordenboek opzoekt, vind je betekenissen als woest en ongetemd. Een verwilderde tuin betekent echter iets heel anders: het gaat niet om het creëren van rommel en chaos of het verwaarlozen van een tuin, maar om het avontuur van planten die hun eigen weg gaan, al dan niet onder begeleiding van ons. Dat levert prachtige bloemenweiden, akkers of prairietuinen op, hoe klein de tuin ook is. Verwilderen staat vol humoristische anekdotes, prachtige observaties en illustratieve foto’s.
€ 17,50 Paperback / softback Op voorraad
ISBN
9789046706428
Pagina's
296
Type
Paperback / softback
Afmeting
211 mm x 136 mm x 20 mm
Gepubliceerd
juni 2021
Taal
Nederlands
Uitgever
Atlas-Contact
Imprint
Olympus


Leestips ontvangen

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in

Dit boek in de pers

‘Romke van de Kaa beschrijft de technieken, mogelijkheden en planten- en bloemensoorten die geschikt zijn voor het laten verwilderen van de tuin. Met veel goede tips, humoristische anekdotes en mooie foto’s.’ – Groei en Bloei

In de eerste plaats een geweldig leesboek dat tot nadenken (en grinniken) stemt. – Onze eigen tuin