Vlees en bloed

Na een relatiebreuk gaat Viktor Nordmann weer bij zijn vader Leo wonen. Terwijl Viktor alles goed probeert te doen, dreigt alles hem te ontglippen. Wie is hier nu eigenlijk de vader, en wie de zoon?
Viktor Nordmann werkt bij een boekenveiling in Haarlem. Hij spreekt zijn vader Leo sporadisch, maar wanneer zijn relatie op de klippen loopt, trekt Viktor bij hem in. Leo blijkt enorm opgebloeid te zijn sinds hij weduwnaar is; hij heeft een jonge vriendin, een worstenmakerij aan huis en een kelder vol dure wijnen.
Terwijl Leos leven bestaat uit goed eten en leuke hobbys, probeert Viktor de chaos in zijn leven te bezweren en de regie terug te pakken. Ondanks hun verschillen ontwikkelen ze samen een wankel evenwicht. Tot Leo een beroerte krijgt.

Vlees en bloed is een even geestige als ontroerende roman over liefde, verlies en (verboden) boeken. Vincent Kortmann beschrijft op ogenschijnlijk luchtige maar indringende wijze de zoektocht naar verbondenheid in een wereld waarin traditionele ankers vaste relaties, huisvesting en werk niet langer vanzelfsprekend zijn.

Lees meer
22,99

Je bestelt en rekent af bij boekenwereld.com, onze eigen webwinkel.

Bindwijze
Paperback


22,99
Reserveer nu
Niet op voorraad
  • Gratis verzending bij pre-orders
  • Direct na verschijning in huis
  • Binnen 14 dagen gratis retourneren binnen NL

Je bestelt en rekent af bij boekenwereld.com, onze eigen webwinkel.

  • Taal: Nederlands
  • ISBN: 9789025471873
  • Pagina's: 272 pagina's

Vincent Kortmann

Vincent Kortmann

Vincent Kortmann studeerde aan de Schrijversvakschool Groningen en is daar inmiddels als coördinator aan verbonden. Hij debuteerde in 2020 met De tussenzus, belandde daarmee op de shortlist van de Hebban Debuutprijs en sleepte de bekroning van Beste Groninger Boek 2021 in de wacht.

Vlees en bloed verschijnt in juli 2024 bij Atlas Contact.

Meer boeken van deze auteur
Geverifieerd door MonsterInsights