Vluchtheuvel

Vluchtheuvel - cover
Het is voor velen een droom: wonen in het buitenland. In prachtige zinnen leven we mee met de ups en downs van een schrijfster met long covid in Noord-Italië
Aan de rand van een dorpje in de heuvels in Italië staat een wit huis. De wilde natuur aan de ene kant, het pittoreske dorp met zijn karakteristieke inwoners aan de andere kant. Voor Lidewey van Noord was die plek jarenlang een rustpunt in een leven vol avontuur. Maar nu long covid haar leven heeft vertraagd, doet de rust verdacht veel denken aan isolement. Gedurende twaalf maanden volgen we haar pogingen om zich thuis te voelen op de plek waar ze al jaren woont. We leren het landschap kennen en de inwoners van het dorp, die het wat zorgelijk vinden, zo’n alleenstaande straniera van achter in de dertig die niet kan koken. Maar bovenal reflecteert Van Noord op scherpe en nietsontziende wijze op zichzelf en haar eigen keuzes. Want wat doet ze in hemelsnaam in haar eentje op zo’n afgelegen plek? En waarom wil het bij haar maar niet lukken in de liefde?
Lees meer
22,99

Je bestelt en rekent af bij boekenwereld.com, onze eigen webwinkel.

Bindwijze
Paperback


22,99
Reserveer nu
Niet op voorraad
  • Gratis verzending bij pre-orders
  • Direct na verschijning in huis
  • Binnen 14 dagen gratis retourneren binnen NL

Je bestelt en rekent af bij boekenwereld.com, onze eigen webwinkel.

  • Taal: Nederlands
  • ISBN: 9789045046419
  • Pagina's: 280 pagina's

Lidewey van Noord

Lidewey van Noord (1985) behoort tot de beste wielerschrijvers van Nederland. Ze publiceerde in wielertijdschriften als De Muur en Bahamontes en van haar hand verschenen boeken over de Tour de France en over Peter Sagan. Haar veelgeroemde boek Pellegrina: een Italiaanse wielerbedevaart werd genomineerd voor de Nico Scheepmakerbeker, de prijs voor het beste sportboek van het jaar. Haar meest recente boeken zijn Verhalen uit de volgwagen en Herstelwerkzaamheden. Haar nieuwe boek Vluchtheuvel zal verschijnen in september 2024.

Meer boeken van deze auteur
Geverifieerd door MonsterInsights