Waarom je altijd wilt winnen van je navigatiesysteem

En 99 andere belangrijke technlogische vragen van deze tijd

In ‘Waarom je altijd wilt winnen van je navigatiesysteem’ staan prikkelende vragen over je relatie met digitale technologie en de zowel behulpzame als humoristische antwoorden daarop.
Rens van der Vorst geeft in ‘Waarom je altijd wilt winnen van je navigatiesysteem’ antwoord op belangrijke technologische vragen. Want we leven meer dan ooit in een wereld vol digitale technologie. Videovergaderingen. Selfies. Big Data. Sociale media. Emoji. Netflix. Slimme barbies. Bitcoins. Kunstmatige intelligentie. Biotechnologie. Algoritmes. Spotify. Smartphones. Zelfrijdende auto’s. Dickpics. Robots. En dat is slechts een niet geheel willekeurige selectie. Zo’n wereld leidt tot allerlei nieuwe vragen. Vragen zoals: Waarom kom ik nooit knappe mensen tegen op Tinder? Wat doet mijn slimme stofzuiger als ik niet thuis ben? Als het product gratis is, ben ik dan het product? Zijn we straks te dom om het klimaatprobleem op te lossen? Is Buienradar wel te vertrouwen? Rens van der Vorst geeft antwoord op deze belangrijke vragen. Hilarisch, soms kort door de bocht, soms genuanceerd; soms absurd, soms confronterend; maar altijd vol nieuwe inzichten over de rol van technologie in ons leven.
Lees meer
17,50

Je bestelt en rekent af bij boekenwereld.com, onze eigen webwinkel.

Bindwijze
Paperback

Bekijk Luisterboek
Bekijk Ebook

Op voorraad
  • Gratis verzending vanaf €19,95
  • Op werkdagen voor 20.00 besteld, volgende werkdag in huis (NL)

Je bestelt en rekent af bij boekenwereld.com, onze eigen webwinkel.

  • Taal: Nederlands
  • ISBN: 9789047013891
  • Pagina's: 224 pagina's

Dit boek in de media

‘[Waarom je altijd wilt winnen van je navigatiesysteem] is een makkelijk leesbaar boek over hoe wij als maatschappij met technologie omgaan – of misschien wel willen om gaan. Met een grote knipoog geschreven, en toch zet het je aan het denken.’ – Johan van Houten, Mediawijzer

‘Waarom je altijd wilt winnen van je navigatiesysteem gaat over de rol van (vooral digitale) technologie in ons leven. (…) De lichtvoetige toon combineert hij met soms rake observaties, waarbij hij ook diepere vragen aanstipt.’ – Filosofie Magazine

Filosofie Magazine

Rens van der Vorst

Rens van der Vorst

Rens van der Vorst is technofilosoof bij Fontys Hogescholen. Hij runt het platform technofilosofie.com en doet onderzoek naar manieren om mensen na te laten denken over hun relatie met technologie. Daarnaast vertelt hij overal vermakelijke maar belangrijke verhalen over een wereld vol technologie en onze plaats daarin. Eerder schreef hij Appen is het nieuwe roken.

Meer boeken van deze auteur
Geverifieerd door MonsterInsights