Wellust

Waarom we als vrouwen te weinig van seks genieten en hoe we dat veranderen

Dit boek leert hoe jij je eigen seksualiteit kunt ontdekken en meer van seks kunt genieten.
Hoe komt het dat seksueel genot voor vrouwen vaak ver te zoeken is – en hoe kunnen we dat veranderen? Diep ingesleten culturele mythes over vrouwelijke lust, aangeleerde schaamte over het eigen lichaam en een gebrek aan kennis beperken de mogelijkheden voor vrouwen om hun seksualiteit te beleven zoals zij dat zelf zouden willen. Gelukkig is er nu Wellust, een boek over vrijheid en genot! Hierin helpt seksuoloog Elise van Alderen vrouwen op weg naar seksuele autonomie. Haar boek geeft heldere uitleg over je seksorganen, bevrijdt je van verwachtingen en druk, prikt vele hardnekkige mythes door en biedt handvatten en oefeningen om je eigen seksualiteit te ontdekken. Zo kun je als vrouw eindelijk voluit en vrij van seks genieten.
Lees meer
24,99

Je bestelt en rekent af bij boekenwereld.com, onze eigen webwinkel.

Bindwijze
Paperback

Bekijk Ebook

Op voorraad
  • Gratis verzending
  • Op werkdagen voor 20.00 besteld, volgende werkdag in huis (NL)

Je bestelt en rekent af bij boekenwereld.com, onze eigen webwinkel.

  • Taal: Nederlands
  • ISBN: 9789045047683
  • Pagina's: 320 pagina's

Dit boek in de media

‘Dit is een boek over vrouwelijke lust dat korte metten maakt met onwetendheid, beperkende ideeën en schaamte’

Nouveau

'Heel verhelderend.'

EVA

'Een absolute ‘must-read’ voor iedere vrouw.' - Proud2befem.nl

'Een rijk boek' - Psychologie van het uiterlijk

'Dit boek ‘Wellust’ is absoluut geen manifest tegen mannen, maar een positieve handreiking naar weer alleen en samen kunnen genieten van seksualiteit zonder aan ingeroeste patronen vast te houden. […] Het is een must voor iedereen, of je nu al of niet in een relatie bent. Het is tijdloos en stimulerend. [...] Een aanrader dus voor zowel vrouwen en mannen die allebei hier heel veel van kunnen leren.' - Bekkenbodem4All

Elise van Alderen

Elise van Alderen

Elise van Alderen (1978) ) is seksuoloog en arts, gespecialiseerd in de behandeling van seksuele problemen bij vrouwen. Naast het werk in haar praktijk verkoopt ze 3d-clitorissen en begeleidt ze informatiebijeenkomsten over vrouwen en seksualiteit. Vanuit haar expertise in genderstereotyperingen heeft ze meegewerkt aan de ontwikkeling van de Pubergids en het lespakket Kriebels in je buik. Haar missie: vrouwen helpen los te komen van de beperkingen die hen op seksueel gebied worden opgelegd, zodat ze hun seksualiteit naar eigen inzicht en verlangen kunnen vormgeven.

Meer boeken van deze auteur
Geverifieerd door MonsterInsights