Zero to one: creeer de toekomst

Peter Thiel, Blake Masters

wat iedere ondernemer kan leren van Silicon Valley

Peter Thiel heeft met Zero to one dé bijbel van een nieuwe generatie ondernemers geschreven. Dankzij zijn unieke ervaring en strategische inzichten heeft hij inzichten over onder andere strategie, teambuilding, concurrentie, verkoop en pitchen die breed toepasbaar zijn. De volgende Bill Gates zal geen besturingssysteem ontwerpen, en de nieuwe Mark Zuckerberg geen tweede Facebook. Het kopiëren van succesvolle modellen uit Silicon Valley heeft weinig zin. We kunnen wél leren van het vermogen om iets geheel nieuws te creëren in plaats van iets toe te voegen aan wat al bestaat. Peter Thiel is medeoprichter van PayPal en investeerder in vele techbedrijven, zoals Facebook, LinkedIn en Spotify.
€ 20,00 Paperback / softback Op voorraad
ISBN
9789047007265
Pagina's
Onbekend
Type
Paperback / softback
Vertaler
Jan Willem Reitsma
Afmeting
210 mm x 135 mm x 18 mm
Gepubliceerd
september 2014
Taal
Nederlands
Uitgever
Atlas-Contact
Imprint
Business Contact


Leestips ontvangen

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in

Dit boek in de pers

Een van de meest tegendraadse denkers van dit moment (...) Dankzij denkers als Thiel wordt de toekomst in ieder geval weer onderwerp van gesprek. De Groene Amsterdammer