Zing voor me morgen

Autobiografische roman over vier generaties vrouwen van de schrijver van De atlas van overal.
Vlak voor de Eerste Wereldoorlog wordt Levina zwanger van een man die er al een ander gezin op na houdt. Ditzelfde overkomt haar dochter Nel en kleindochter Lucia, de moeder van de verteller. Is dit toeval of schuilen er onvermoede geheimen in het verleden? De ouders van de verteller willen geen contact meer met hem. Hij zou ze in zijn vorige boek hebben vernederd door ‘leugens’ te verspreiden over zijn jeugd. Maar hij kan het verleden niet loslaten en wil weten wat zijn moeder bezielde om bij zijn gewelddadige vader te blijven. Groots en intiem toont Kuypers hoe de familieverhalen die ons vormen altijd ergens tussen mythe en werkelijkheid lijken te bestaan.
Lees meer
22,99

Je bestelt en rekent af bij boekenwereld.com, onze eigen webwinkel.

Bindwijze
Paperback

Bekijk Ebook
Bekijk Luisterboek

Op voorraad
  • Gratis verzending
  • Op werkdagen voor 20.00 besteld, volgende werkdag in huis (NL)

Je bestelt en rekent af bij boekenwereld.com, onze eigen webwinkel.

  • Taal: Nederlands
  • ISBN: 9789025474690
  • Pagina's: 272 pagina's

Dit boek in de media

‘Met compassie en bewondering tekent Kuypers krachtige portretten van vrouwen die gedwongen worden zich te voegen naar andermans – met nadruk op mans – verwachtingen en hun onderdrukte woede overdragen op volgende generaties.’

Trouw

Deniz Kuypers

Deniz Kuypers

Deniz Kuypers schreef de romans Dagen zonder Dulci (nominatie Academica Literatuurprijs 2013) en Het ruisen van de wereld (nominatie bng Bank Literatuurprijs 2014). Hij studeerde Engelse letterkunde aan de UvA en woont sinds 2002 in San Francisco. Zijn roman De atlas van overal verscheen in 2021 en stond op de longlist van de Hans Vervoort-prijs en de shortlist van de Libris Literatuur Prijs 2022. In september 2023 zal zijn nieuwe roman Zing voor me morgen verschijnen.

Meer boeken van deze auteur
Geverifieerd door MonsterInsights