Schrijvers

 
 
 • BETSY UDINK (Eefde, 1951) werkte als journalist in CaΓ―ro, New York, Damascus, Beiroet en Brussel, en schreef voor onder meer NRC Handelsblad, De Volkskrant, Het Parool, Vrij Nederland en Trouw. Haar debuut uit 1990, Achter Mekka, beschrijft haar ervaringen als diplomatenvrouw in het fundamentalis-tische Saoedi-ArabiΓ«. In 1996 verscheen de roman De primeur van Caro Darmont, in 2001 gevolgd door Klein leed,...
    Auteur
 • Peter van Uhm (1955) wordt als voormalig Commandant der Strijdkrachten wereldwijd geroemd om zijn leiderschapskwaliteiten. In het boek Ik koos het wapen deelt hij naast zijn persoonlijke verhaal ook de lessen in leiderschap die hij opdeed in zijn leven.(Foto: J. de Haas)
    Auteur
 • Dave Ulrich is professor aan de Universiteit van Michigan en partner bij consultancy bureau RBL Group. Hij bestudeert hoe organisaties met behulp van Human Resources capaciteiten als snelheid, leren, samenwerken, verantwoordelijkheid, talent en leiderschap opbouwen.
    Auteur
 • William Ury was mede-oprichter van het Harvard Program on Negotiation. Hij is consultant voor de Amerikaanse overheid en voor een aantal grote bedrijven. Recentelijk richtte hij zijn aandacht op vredesonderhandelingen. Hij schreef mee aan Excellent onderhandelen en schreef zelf het vervolg Onderhandelen met lastige mensen.
    Auteur