Schrijvers

 
<<
 
 • Thomas Raab (1970, Wenen) is een alleskunner. Hij is auteur, songwriter, en incidenteel pianist. Hij schreef zes misdaadromans en won onder andere de Oostenrijkse
  Buchliebling-prijs 2011. Met Stil. Kroniek van een moordenaar levert hij zijn zevende roman af.www.thomasraab.comFoto: © Bogenberger
    Auteur
 • Dorit Rabinyan (1972, Kfar Saba) komt uit een Perzisch-Joodse familie. Ze schreef drie romans, waarvan de eerste werd gepubliceerd toen ze 22 jaar was. Met een tv-script won ze al jong de Israël Academy Award voor beste drama van 1997. Rabinyan schrijft tegenwoordig ook met regelmaat in Haärets.Foto: © Sharon Deri
    Auteur
 • Dr. Elisabeth Raes gelooft in de kracht van écht samen werken, met alle ups en downs die daarbij horen. Sinds de start van haar doctoraatsstudie in 2011 verdiept ze zich met veel passie in zowel de theorie als de praktijk van teamleren en teamontwikkeling.
    Auteur
 • Dr. Boudewijn Raessens en drs. Eveline van Zeeland zijn als associate lector verbonden aan Fontys Hogeschool Marketing en Management, lectoraat Smart Marketing. Ze schreven eerder verscheidene boeken over marketing en communicatie en zijn gespecialiseerd in de wijze waarop mensen beslissingen nemen.
    Auteur
 • Hugh Raffles werd geboren in Londen en woont en werkt in New York, waar hij antropologie doceert aan The New School. In 2009 werd zijn werk bekroond met de Whiting Writers' Award. Zijn essays verschenen in onder meer Natural History, Granta, The Best American Essays en Orion.(Foto: Michael Lionstar)
    Auteur
 • Dr. Raj Ragunathan is professor aan de McCombs School of Business (Texas). Zijn boek Als je zo slim bent, waarom ben je dan niet gelukkig? stond maandenlang bovenaan de bestsellerlijst van de New York Times en Time magazine noemt hem een ‘superstar business professor’. Hij schrijft veel over psychologie en marketing, in vakbladen, maar ook in The New York Times en Self Magazine. Zijn onderzoek werd meermaals bekroond.
    Auteur
 • Joshua Cooper Ramo was de jongste redacteur Buitenland in de geschiedenis van Time.
  Hij is een gerespecteerd specialist op het gebied van buitenlandse politiek, en heeft gewerkt met onder anderen Henry Kissinger, Tony Blair en Alan Greenspan. Hij woont en werkt afwisselend in Beijing, Kyoto en Santa Fe.(Foto: Grant Delin)
    Auteur
 •   Auteur
 • Ethan M. Rasiel werkte bij McKinsey & Company New York en heeft ervaring in verschillende branches, waaronder telecommunicatie, consumentengoederen, investeringen en financiën.
    Auteur
 • Christian Madsbjerg en Mikkel Rasmussen zijn de oprichters van ReD associates. Beiden hebben als consultant vele Fortune 500-bedrijven geholpen problemen op een nieuwe manier te benaderen en op te lossen. Ze zijn veelgevraagde sprekers op het gebied van innovatie. Madsbjerg studeerde filosofie en politieke wetenschappen, Rasmussen heeft mastertitels in economie en innovatie.
    Auteur
 
<<