Carlijn Vis bij RTL Late Night

Woensdag 5 november was Carlijn Vis te gast bij RTL  Late Night om te praten over haar net verschenen roman Het marktplaatsmeisje. In deze roman speurt Anna op Marktplaats  naar interieurs die op het hare lijken, in de hoop een man te vinden die bij haar past.

Met presentator Humberto Tan gaat ze enthousiast in gesprek over haar roman en over haar fascinatie voor Marktplaats:  “Voor mij gaat Marktplaats meer om de mensen dan om de spullen”, legt Vis uit.

Verder komen er twee mensen aan het woord die via een Marktplaatsadvertentie op toevallige wijze de liefde van hun leven tegenkwamen. Een prachtige illustratie dat de avonturen van Anna uit Het marktplaatsmeisje ook in het echt kunnen plaatsvinden.

U kunt de uitzending terugkijken via deze link.

 

Meer nieuws

  • ‘De Keien’ van Merel Leeman op shortlist Mr. J. Dutilh-Prijs 2024

    7 mei 2024

    De Keien. Rotterdamse studenten tussen handel en verzet (1940 - 1945) van Merel Leeman staat op de shortlist van de Mr. J. Dutilhprijs 2024. De prijs wordt tweejaarlijks toegekend aan de auteur van h...

    Lees het hele bericht
  • Karin Sitalsing met ‘Blauwestad’ op de Shortlist van de Brusseprijs 2024

    7 mei 2024

    Blauwestad van Karin Sitalsing staat op de shortlist van de Brusseprijs 2024. Deze jaarlijkse prijs voor het beste Nederlandstalige journalistieke boek is een initiatief van het Fonds Bijzondere Jo...

    Lees het hele bericht

Leestips ontvangen?

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in

Agenda

[twitget]
Geverifieerd door MonsterInsights