De nieuwe Hanna Bervoets op papier en elektronisch, in een koop

Op 17 januari verscheen de nieuwe roman van Hanna BervoetsAlles wat er was. De roman is niet alleen als papieren boek en e-book verkrijgbaar, maar is nu ook beschikbaar als combinatiepakket: voor €24,95 is het papieren boek verkrijgbaar in de winkel, in het boek vindt de koper een coupon met daarop een code waarmee het e-book te downloaden is op eBook.nl.

Steeds vaker lezen mensen hun boeken bijvoorbeeld onderweg naar hun werk in digitale vorm – op hun e-reader, telefoon en/of tablet – om het vervolgens thuis in papieren vorm te lezen. Met het combinatiepakket vanAlles wat er was komt Uitgeverij Atlas Contact aan deze ontwikkeling tegemoet.

Alles wat er was is inmiddels al aan de derde druk toe. Het boek werd direct na verschijnen overladen met lof:

‘Een compromisloos kunstwerk.’ – De Groene Amsterdammer

‘Huiveringwekkend en ijzersterk.’ – NRC Handelsblad

‘Hanna Bervoets laat overtuigend zien dat ze donders goed weet wat er toe doet.’ * * * * – de Volkskrant

‘Moeilijk weg te leggen voor de laatste bladzij gelezen is.’ * * * * – Noordhollands Dagblad

Grijpt je bij de keel.’ – NU.nl

Meer nieuws

 • Arabische vertaling van ‘De kleine De Beauvoir’ van Marja Vuijsje

  18 mei 2022

  Op maandag 16 mei 2022 is in Caïro de Arabische vertaling van De kleine De Beauvoir van Marja Vuijsje verschenen. Haar boek is vertaald door Rehab Chaker (Arabiste, tolk - vertaler, adviseur). Eerde...

  Lees het hele bericht
 • Haro Kraak in ‘Brommer op zee’

  13 mei 2022

  Zondag 15 mei is Haro Kraak te zien in 'Brommer op zee'. Hij is te gast naar aanleiding van het verschijnen van zijn tweede roman Het water bewaart ons. In Het water bewaart ons heeft het wantrouwe...

  Lees het hele bericht

Leestips ontvangen?

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in

Agenda