De nieuwe roman van Dimitri Verhulst is verschenen

In zijn nieuwe autobiografische roman Kaddisj voor een kut vertelt Dimitri Verhulst op een rauwe en genadeloze manier over het leven in een jeugdinstelling. Geïnspireerd door de wanhoopsdaden van ex-instellingskinderen laat Verhulst zien hoe het is om op te groeien in zo’n omgeving.

Op dinsdag 2 september was Dimitri Verhulst te gast bij Pauw om te vertellen over Kaddisj voor een kut, zijn eigen ervaringen in een instelling, en liet hij weten hoe het ervoor staat met het Boekenweekgeschenk 2015. Bekijk het fragment hier terug.

Een dag later was Verhulst te gast bij Reyers Laat voor een interview over Kaddisj voor een kut. Dat fragment is hier te zien.

Meer nieuws

 • Adriaan van Dis en Marieke Lucas Rijneveld bij aftrap van ‘Het Voorwoord van de Boekenweek’

  2 maart 2021

  Op vrijdag 5 maart vindt de aftrap van Het Voorwoord van de Boekenweek plaats, waarbij onder anderen Adriaan van Dis en Marieke Lucas Rijneveld aanwezig zullen zijn. Fidan Ekiz en Renze Klamer zett...

  Lees het hele bericht
 • Witte suprematie & ik-challenge in de media

  2 maart 2021

  Vandaag verschijnt de internationale bestseller Witte suprematie & ik van Layla F. Saad. Om het belangrijke werk van Layla F. Saad bij een groot publiek onder de aandacht te brengen, organiseren...

  Lees het hele bericht

Leestips ontvangen?

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in

Agenda