Dick Swaab overhandigt deel opbrengst ‘Wij zijn ons brein’ aan Hersenstichting Nederland

In 2012 kondigde Dick Swaab en Uitgeverij Atlas Contact aan dat van de eerste 100.000 verkochte exemplaren van de midprice-editie van Wij zijn ons brein 10 cent aan Hersenstichting Nederland gedoneerd zou worden.

Eerder dit jaar werd dit aantal behaald. Afgelopen donderdag, 9 oktober, overhandigde Dick Swaab het bedrag van €10.000 aan directeur Peter Schoof tijdens de Publieksdag van Hersenstichting in het Beatrixtheater te Utrecht.

In middels zijn er ruim 425.000 exemplaren van Wij zijn ons brein verkocht.

_DSC0743web

 

Meer nieuws

 • Robin Block te gast in de podcast ‘Beeldspraak’ van Poëziecentrum

  16 april 2024

  In aflevering 31 van de podcast ‘Beeldspraak’ van Poëziecentrum is dichter Robin Block te gast. In de aflevering gaat David Van ReyBrouck in gesprek met Block over zijn dichtbundel Handleiding vo...

  Lees het hele bericht
 • Atlas Contact publiceert op 22 oktober 2024 de memoires van Aleksej Navalny getiteld ‘Patriot’

  11 april 2024

  Navalny is kort na zijn vergiftiging in 2020 aan Patriot begonnen. Het omvat zijn volledige levensverhaal: zijn jeugd, zijn activisme, zijn huwelijk en familie en zijn toewijding aan de zaak van de Ru...

  Lees het hele bericht
Geverifieerd door MonsterInsights