Duitse wortels van Laura Starink nieuw binnen in de Bestseller 60

Duitse wortels van Laura Starink komt deze week op 31 binnen in de Bestseller 60 van deze week. In Duitse wortels reconstrueert zij het bijzondere verhaal van haar moeders familie, een gewoon leraarsgezin in Silezië aan de rand van het Derde rijk. Toen voor Europa de oorlog de bevrijdig kwam begon voor de Duitsers daar de oorlog pas echt. Zowel de Volkskrant als NRC Handelsblad gaven 4 sterren aan Duitse wortels.

Meer nieuws

 • Arabische vertaling van ‘De kleine De Beauvoir’ van Marja Vuijsje

  18 mei 2022

  Op maandag 16 mei 2022 is in Caïro de Arabische vertaling van De kleine De Beauvoir van Marja Vuijsje verschenen. Haar boek is vertaald door Rehab Chaker (Arabiste, tolk - vertaler, adviseur). Eerde...

  Lees het hele bericht
 • Haro Kraak in ‘Brommer op zee’

  13 mei 2022

  Zondag 15 mei is Haro Kraak te zien in 'Brommer op zee'. Hij is te gast naar aanleiding van het verschijnen van zijn tweede roman Het water bewaart ons. In Het water bewaart ons heeft het wantrouwe...

  Lees het hele bericht

Leestips ontvangen?

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in

Agenda