Gesprekken met Geert Mak en Carolijn Visser in aanloop naar de uitreiking van de Bob den Uyl Prijs

Luister hier naar gesprekken met Geert Mak en Carolijn Visser, beiden genomineerd voor de Bob den Uyl Prijs.
Op zondag 12 mei wordt deze prijs voor de tiende keer uitgereikt. De prijs is bestemd voor het beste Nederlandstalige journalistieke reisboek uit het afgelopen kalenderjaar en bestaat uit een geldbedrag van 7500 euro. De gesprekken werden uitgezonden in Bureau Buitenland van de VPRO-radio.
Kijk hier voor meer informatie.

Meer nieuws

 • Spui 25 livestream presentatie ‘Nu de wereld niet meer kijkt’ van Eduard Cousin

  20 januari 2021

  Op 25 januari verschijnt  Nu de wereld niet meer kijkt, over de naweeën van de Arabische Lente, die tien jaar geleden begon in Egypte. Twee jaar later verhuisde de Nederlandse journalist Eduard Cous...

  Lees het hele bericht
 • Luister naar klassieke literatuur op Storytel

  19 januari 2021

  Vijftien werken uit het LJ Veen Klassiekfonds zijn beschikbaar gemaakt voor het luisterend publiek, waaronder Eline Vere, Woeste hoogten, Vaders en zonen, Madame Bovary, Radetzkymars en Frankenstein. ...

  Lees het hele bericht

Leestips ontvangen?

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in

Agenda