Groepsreis door Iran met Marja Vuijsje

In het najaar van 2017 zal Marja Vuijsje een voor de tweede keer een literaire cultuurhistorische reis door Iran leiden. De reis wordt georganiseerd door de reisorganisatie Parsaban.

Voor Het rijbewijs van Nematollah verdiepte Vuijsje zich in de geschiedenis en cultuur van Iran. Ook maakte ze meerdere reizen naar het land.

Tijdens deze 16-daagse tocht verzorgt Marja Vuijsje toelichtingen bij de historische plekken en bezienswaardigheden die worden bezocht. Speciale aandacht zal zij besteden aan bekende Iraanse schrijvers, dichters en denkers, en bij de manier waarop verhalen over helden, koningen en priesters uit de pre-Islamitische tijd worden gekoesterd door Iraniërs van nu.

Meer informatie over de reis is te vinden op www.parsaban.nl.

Meer nieuws

  • ‘Het eiland van Anna’ van Eva Vriend is verkozen tot NPO Radio 1 Non-Fictie Boek van de Maand

    30 april 2024

    Afgelopen week, in de uitzending van vrijdag 26 april, is bij Humberto op NPO Radio 1 Het eiland van Anna van Eva Vriend verkozen tot Non-Fictie Boek van de Maand. "De verhalen van de lange fiere m...

    Lees het hele bericht
  • Lezing Lionel Shriver over haar nieuwe roman ‘Waanzin’

    29 april 2024

    Op 8 mei om 20.00 uur is Lionel Shriver, bekend van o.a. de internationale bestseller We moeten het even over Kevin hebben, te gast bij het John Adams Institute in Pakhuis de Zwijger in Amsterdam. H...

    Lees het hele bericht

Leestips ontvangen?

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in

Agenda

[twitget]
Geverifieerd door MonsterInsights