Het insectenkookboek

Eetbare insecten zijn weer volop in het nieuws. Ze waren al verkrijgbaar bij de webpoelier, Sligro en diverse speciaalzaken. Maar sinds kort heeft ook supermarktketen Jumbo een insectenassortiment in de vorm van insectenburgers en insectensnacks. In het Insectenkookboek van Arnold van Huis, Henk van Gurp en Marcel Dicke lees je alles over het bereiden van insecten, de achtergronden en waarom ze als eiwitbron van de toekomst worden gezien.

Meer nieuws

 • Peter van Uhm te gast bij Buitenhof over ‘Notities van een generaal’

  2 oktober 2023

  Peter van Uhm was te gast bij Buitenhof over zijn nieuwe boek Notities van een generaal. Veertig lessen over leven en leiderschap dat hij met Sander Koenen schreef. In Notities van een generaal dee...

  Lees het hele bericht
 • Li An Phoa en Maarten van der Schaaf wandelen voor Drinkbare Rivieren langs de Theems

  2 oktober 2023

  Li An Phoa en Maarten van der Schaaf, schrijvers van Drinkbare rivieren. Een reis, een droom, een levenswerk, maken momenteel een wandeling van 350 kilometer van de bron van de Theems in Cotswolds naa...

  Lees het hele bericht

Leestips ontvangen?

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in

Agenda

Twitter outputted an error:
Could not authenticate you..
Geverifieerd door MonsterInsights