High Tea met Vonne van der Meer

High Tea met Vonne van der Meer

Ter gelegenheid van het verschijnen van Het smalle pad van de liefde, de nieuwe roman van Vonne van der Meer organiseert Uitgeverij Atlas Contact in samenwerking met Boek-delen en Passage een bijzondere ontmoeting met de schrijfster.

U wordt ontvangen met een welkomstcocktail in het tuinhuis van Uitgeverij Atlas Contact op de Prinsengracht in Amsterdam.

Terwijl er een heerlijke high tea wordt geserveerd met zoete en hartige hapjes geïnspireerd op de roman, zal Vonne hieruit voorlezen. In de informele setting heeft u alle gelegenheid om met de schrijfster in gesprek te gaan.

U krijgt een rondleiding door het kantoor, een uniek kijkje achter de schermen van een werkende uitgeverij. U ontmoet de medewerkers en heeft de gelegenheid om alle vragen te stellen die u heeft over het produceren en promoten van romans en literaire non-fictie.

Uiteraard ontvangt u ook een voor u persoonlijk gesigneerd exemplaar van Het smalle pad van de liefde.

De kosten van de middag zijn € 30,- u kunt u opgeven bij mvanas@atlascontact.nl.

 

High Tea met Vonne van der Meer

Donderdag 24 oktober 14.00 – 16.00

Uitgeverij Atlas Contact
Prinsengracht 911-915
1017 KD Amsterdam

Bel of mail voor meer informatie naar Martine van As (020 – 524 98 61, mvanas@atlascontact.nl)

Meer nieuws

  • ‘Rozige maanvissen’ van Sytse Jansma is genomineerd voor de C. Buddingh’-prijs 2024

    24 april 2024

    De dichtbundel Rozige maanvissen van Sytse Jansma is genomineerd voor de C. Buddingh'-prijs 2024. De prijs wordt sinds 1988 uitgereikt door Poetry International en bekroont het beste Nederlandstalige ...

    Lees het hele bericht
  • Niña Weijers met ‘Cassandra’ winnaar van de E. de Perronprijs 2022/23.

    23 april 2024

     Niña Weijers is met Cassandra de winnaar van de E. du Perronprijs 2022/23. De E. du Perronprijs is een initiatief van de gemeente Tilburg en Tilburg University. De prijs wordt uitgereikt sinds...

    Lees het hele bericht
Geverifieerd door MonsterInsights