Interview met Julian Barnes op het Passa Porta Festival

Afgelopen zondag was de Britse schrijver Julian Barnes te gast bij het Passa Porta Festival in Brussel. Dit internationale literatuurfestival had dit jaar als thema Imagine ! – schrijvers en denkers kwamen van heinde en verre voor lezingen, workshops en debatten. Barnes sprak op de laatste avond van het festival over zijn recente romans Alsof het voorbij is en Uit het raam, maar ook over het thema van het festival: de kracht van de verbeelding.

Dit interview, een zeldzaamheid voor de teruggetrokken Barnes, is hier te bekijken.

Meer nieuws

 • Everseller ‘De nieuwe fiets’ van Dirk Jan Roeleven inmiddels toe aan elfde druk

  11 augustus 2020

  Sinds theatermaker Stef Bos geïnspireerd raakte door het boek De nieuwe fiets van Dirk Jan Roeleven, er een liedje over schreef en begin dit jaar te gast was in DWDD, vliegt het boek de winkel weer u...

  Lees het hele bericht
 • Romke van de Kaa vertelt over zijn nieuwe boek ‘De onderwereld van de tuin’

  4 augustus 2020

  Lees het hele bericht

Leestips ontvangen?

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in

Agenda