J. Kessels fandag!

Op zondag 6 januari vindt in het Comedy Theater in Amsterdam de J. Kessels Fandag plaats. Deze middag wordt gepresenteerd door P.F. Thomése en Isolde Hallensleben en staat in het teken van J. Kessels, de held uit J. Kessels: the novel en uit Thoméses nieuwe roman Het bamischandaal. Optredens worden verzorgd door onder andere Katja Schuurman, Michiel Romeyn en Nico Dijkshoorn. Het programma voorziet in muziek, boeken, bier, bami, audities voor de J. Kessels-verfilming en meer.

De middag begint om 15.00 en duurt tot 18.00. De kaarten kosten €10,00 en zijn online verkrijgbaar op de site van het Comedy Theater. De voorraad is beperkt dus wees er op tijd bij. Het Comedytheater bevindt zich in de Nes op nummer 110. De optredende gasten tot nu toe zijn P.F. Thomése, Isolde Hallensleben, Katja Schuurman, Michiel Romeyn, Nico Dijkshoorn & The Hank Five, Thijs Römer, Frank Heinen, Björn van der Doelen, Dave Berry en Erik de Bruyn. Bekijk dit evenement ook op facebook.

Meer nieuws

 • J.H. Donnerprijs voor Maarten Asscher

  13 februari 2019

  Maarten Asscher heeft tijdens de nieuwjaarsreceptie van de Koninklijke Boekverkopersbond de J.H. Donnerprijs uitgereikt gekregen. De Boekverkopersbond kent de J.H. Donnerprijs toe aan een persoon die...

  Lees het hele bericht
 • De 3 denkfouten die iedereen maakt – jij dus ook

  7 februari 2019

  Planningen lopen bijna altijd uit, en we blijven zitten bij een slechte film ‘omdat het anders zonde is van ons geld.’ Onze hersenen staan helder denken nogal eens in de weg. De oorsprong van veel...

  Lees het hele bericht

Leestips ontvangen?

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in

Agenda