J. Kessels fandag!

Op zondag 6 januari vindt in het Comedy Theater in Amsterdam de J. Kessels Fandag plaats. Deze middag wordt gepresenteerd door P.F. Thomése en Isolde Hallensleben en staat in het teken van J. Kessels, de held uit J. Kessels: the novel en uit Thoméses nieuwe roman Het bamischandaal. Optredens worden verzorgd door onder andere Katja Schuurman, Michiel Romeyn en Nico Dijkshoorn. Het programma voorziet in muziek, boeken, bier, bami, audities voor de J. Kessels-verfilming en meer.

De middag begint om 15.00 en duurt tot 18.00. De kaarten kosten €10,00 en zijn online verkrijgbaar op de site van het Comedy Theater. De voorraad is beperkt dus wees er op tijd bij. Het Comedytheater bevindt zich in de Nes op nummer 110. De optredende gasten tot nu toe zijn P.F. Thomése, Isolde Hallensleben, Katja Schuurman, Michiel Romeyn, Nico Dijkshoorn & The Hank Five, Thijs Römer, Frank Heinen, Björn van der Doelen, Dave Berry en Erik de Bruyn. Bekijk dit evenement ook op facebook.

Meer nieuws

 • Atlas Contact-auteurs op de Uitmarkt 2019

  8 augustus 2019

  Op zaterdag 24 en zondag 25 augustus staan verschillende auteurs van Atlas Contact op de Uitmarkt op het Boekenpodium op Museumplein. Ellen Deckwitz Op zaterdag 24 augustus ontvangt Kenneth van Zi...

  Lees het hele bericht
 • Hanna Bervoets in Zomergasten

  29 juli 2019

  Zondagavond 4 augustus ging Hanna Bervoets in gesprek met Janine Abbring in de tweede aflevering van VPRO Zomergasten. In Zomergasten stelt een gast zijn of haar favoriete televisieavond samen aan de ...

  Lees het hele bericht

Leestips ontvangen?

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in

Agenda