Jan Brokken, Geert Mak en Nelleke Noordervliet te gast bij Kunststof TV a.s. zondag

Jan BrokkenGeert Mak en Nelleke Noordervliet waren zondag 10 maart te gast bij Kunststof TV.
Brokken staat met zijn in januari verschenen boek De vergelding. Een dorp in tijden van oorlog al weken in de top 10 van alle bestsellerlijsten. Geert Mak werd metReizen zonder John. Op zoek naar Amerika deze week genomineerd voor de M.J. Brusseprijs voor het beste Nederlandstalige journalistieke boek en dook in de geschiedenis van het Concertgebouw dat 125 jaar bestaat. Nelleke Noordervliet schreef voor de boekenweek, die op 16 maart a.s. begint, het boekenweekessaDe leeuw en zijn hemd.

Meer nieuws

 • Vacature per 1 augustus of 1 september: stagiair (m/v) PR en Publiciteit bij Uitgeverij Atlas Contact

  22 juni 2022

  Wil jij ervaring opdoen bij een uitgeverij en onze boeken en schrijvers als Haruki Murakami, Adriaan van Dis, Niña Weijers, Babs Gons,  Madeleijn van den Nieuwenhuizen,  Marieke Lucas Rijneveld en ...

  Lees het hele bericht
 • Marketing stagiair (m/v) gezocht!

  21 juni 2022

  We zoeken een creatieve en enthousiaste stagiair (m/v), die volledig leert mee te draaien op onze marketingafdeling. Bij Atlas Contact leer je hoe een uitgeverij werkt én draag je actief bij aan onze...

  Lees het hele bericht
 • Zaterdag laatste uitzending van de zeer succesvolle serie ‘Eens ging de zee hier tekeer’

  23 juni 2022

  Aanstaande zaterdag 25 juni zendt NPO2 de laatste aflevering uit van de documentaire Eens ging de zee hier tekeer. Deze zeer goed bekeken serie - afgelopen zaterdag meer dan 946.000 kijkers - krijgt m...

  Lees het hele bericht
 • In iedereen schuilt een maker! ‘Maak het af’ boek en podcast gelanceerd

  23 juni 2022

  We hebben allemaal wel zo’n knagend project dat we eigenlijk heel graag zouden willen doen, maar waar we steeds niet aan toekomen. Een boek schrijven. Zelf een fiets bouwen. Eindelijk die droomkeuke...

  Lees het hele bericht

Leestips ontvangen?

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in

Agenda