Kalverliefde: 14 februari

Donderdag 14 februari verplaatst Uitgeverij Atlas Contact weer haar stal naar café De KOE. Daar vormt zich rond borreltijd de eerste literaire hangplek van Nederland: KALF. KALF #6 is een bijzonder spannende editie rond het thema KALVERLIEFDE.

Cabaretière en schrijfster KATINKA POLDERMAN verhaalt over haar zondige jeugd in Zeeland. NELLEKE NOORDERVLIET kruipt in de huid van mevrouw Gigengack, een kordate dame die wordt voortgedreven door hormonen. FRANK HEINEN & MEREL JANSEN (bekend van de Das Magazin Literatuurquiz) spelen met u de quiz PASSIE OF PORNO.

Dit wil je niet missen!

KALF #6 in Café de Koe, Marnixstraat 381, Amsterdam. Host: Frank Heinen.
Welkom 17.30u, Aanvang 18u. Toegang gratis.

Meer nieuws

  • Robin Block te gast in de podcast ‘Beeldspraak’ van Poëziecentrum

    16 april 2024

    In aflevering 31 van de podcast ‘Beeldspraak’ van Poëziecentrum is dichter Robin Block te gast. In de aflevering gaat David Van ReyBrouck in gesprek met Block over zijn dichtbundel Handleiding vo...

    Lees het hele bericht
  • Atlas Contact publiceert op 22 oktober 2024 de memoires van Aleksej Navalny getiteld ‘Patriot’

    11 april 2024

    Navalny is kort na zijn vergiftiging in 2020 aan Patriot begonnen. Het omvat zijn volledige levensverhaal: zijn jeugd, zijn activisme, zijn huwelijk en familie en zijn toewijding aan de zaak van de Ru...

    Lees het hele bericht

Leestips ontvangen?

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in

Agenda

[twitget]
Geverifieerd door MonsterInsights