‘Leef, heb lief, lach en laat iets na ‘ – Maak kennis met het werk van Stephen R. Covey

In 2014 is het 25 jaar geleden dat Coveys beroemde De 7 eigenschappen verscheen. Nu is er ook Leef vanuit je verbeelding, een prachtig geïllustreerd boek met de mooiste citaten en verhalen uit zijn werk. Dit inspirerende boek is een ideaal cadeau voor hen die een begin willen maken met leven volgens de zeven eigenschappen. De aantrekkelijke vormgeving en de sfeerfoto’s maken het tot een must-have, zowel voor ‘nieuwelingen’ als voor de mensen die De zeven eigenschappen al eens lazen; zij krijgen met Leef vanuit je verbeelding een prettige opfriscursus.

Nog dagelijks ontdekken mensen De zeven eigenschappen van Stephen Covey. Het boek is al jarenlang een bestseller, in eerste instantie in het bedrijfsleven, maar meer en meer ook onder het algemene publiek. De principes van Covey zijn dan ook evenzeer toepasbaar in het leven van alledag als in organisaties. Laat je inspireren en bekijk de Leef vanuit je verbeelding-Pinterestpagina voor een indruk van Coveys gedachtegoed.

Meer nieuws

  • Nieuwe Murakami in aantocht: ‘De stad en zijn onvaste muren’

    6 mei 2024

    De nieuwe roman van Haruki Murakami, De stad en zijn onvaste muren, komt eraan! 24 mei ligt hij in de boekhandel. De stad en zijn onvaste muren is zijn eerste roman in zes jaar, en is een heerlijke...

    Lees het hele bericht
  • Hester den Boer over ‘Kamp Erika’ bij Nationale Herdenking op tv

    4 mei 2024

    De NOS besteedt zaterdag 4 mei uitgebreid aandacht aan de Nationale Herdenking 2024 en Hester den Boer heeft met haar boek Kamp Erika. Het oorlogsverhaal van mijn opa en het Nederlandse kamp dat verz...

    Lees het hele bericht

Leestips ontvangen?

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in

Agenda

[twitget]
Geverifieerd door MonsterInsights