Leef vanuit je verbeelding, niet vanuit je verleden – Stephen Covey

De principes van Stephen Covey, zoals o.a. te vinden in zijn bestseller De 7 eigenschappen,  zijn al 25 jaar een voorbeeld en leidraad voor wie het heft in eigen hand wil nemen om een gebalanceerder en gelukkiger leven te leiden. Volgende week in de boekhandel: Leef vanuit je verbeelding, een prachtig geillustreerd boek met de mooiste citaten en verhalen uit het werk van Stephen R. Covey. Juweeltjes om over na te denken en je door te laten inspireren. Een ideaal (cadeau)boek als opfriscursus of om kennis te maken met Stephen Covey’s gedachtegoed.

Meer nieuws

 • ‘Zwarte schuur’ van Oek de Jong genomineerd voor de Boekenbon Literatuurprijs 2020

  29 september 2020

  Zwarte schuur van Oek de Jong is een van de vijf boeken die kans maakt op de Boekenbon Literatuurprijs 2020, de bekroning van het beste Nederlandstalige literaire boek (fictie of non-fictie).  Zwa...

  Lees het hele bericht
 • ‘Tussen de schrijvers vlog’ met Nelleke Noordervliet

  29 september 2020

  In deze nieuwe vlog ‘Tussen de schrijvers’ vertelt schrijver Nelleke Noordervliet over haar pageturner ‘De val van Thomas G.’. De "affaire-Thomas G." schokt het land. Media en sociale media ve...

  Lees het hele bericht

Leestips ontvangen?

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in

Agenda