Leef vanuit je verbeelding, niet vanuit je verleden – Stephen Covey

De principes van Stephen Covey, zoals o.a. te vinden in zijn bestseller De 7 eigenschappen,  zijn al 25 jaar een voorbeeld en leidraad voor wie het heft in eigen hand wil nemen om een gebalanceerder en gelukkiger leven te leiden. Volgende week in de boekhandel: Leef vanuit je verbeelding, een prachtig geillustreerd boek met de mooiste citaten en verhalen uit het werk van Stephen R. Covey. Juweeltjes om over na te denken en je door te laten inspireren. Een ideaal (cadeau)boek als opfriscursus of om kennis te maken met Stephen Covey’s gedachtegoed.

Meer nieuws

 • ‘Fantoommerrie’ van Marieke Lucas Rijneveld is genomineerd voor de Herman de Coninckprijs 2020

  21 februari 2020

  Marieke Lucas Rijneveld is met de poëziebundel Fantoommerrie een van de zes genomineerden voor de Herman de Coninckprijs 2020. De jury wordt gevormd door Kristien Bonneure, Elke Brems (juryvoorzitter...

  Lees het hele bericht
 • Peter Venmans met ‘Discretie’ op de shortlist voor de Socratesbeker

  20 februari 2020

  Peter Venmans  is met zijn laatste boek 'Discretie' een van de vijf genomineerden voor de shortlist van de Socratesbeker. Discretie is een prikkelend filosofisch essay over een deugd die verloren ...

  Lees het hele bericht

Leestips ontvangen?

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in

Agenda