Literaire avonden Garth Risk Hallberg over Stad in brand

Garth Risk Hallberg, de Amerikaanse auteur van de roman Stad in brand komt in januari 2016 naar Nederland. Tweemaal zal er een evenement plaatsvinden.

Op 15 januari is Garth Risk Hallberg te gast bij het literaire evenement Border Kitchen. Deze avond gaat hij in gesprek met auteur Peter Buwalda. Aanvang 20.00, Kerkstraat 13 Den Haag.

Meer informatie op de website van Border Kitchen.

In samenwerking met The John Adams Institute en Paradiso vindt op 18 januari 2016 een avond plaats in het teken van zijn omvangrijke debuutroman City on fire. Garth Risk Hallberg gaat deze avond in gesprek met Ernst-Jan Pfauth, uitgever en medeoprichter van De Correspondent. Aanvang 20.30, Tolhuistuin Amsterdam. Kaarten kosten 15 euro.

Meer informatie op de website van Paradiso.

 

 

Meer nieuws

  • ‘Het eiland van Anna’ van Eva Vriend is verkozen tot NPO Radio 1 Non-Fictie Boek van de Maand

    30 april 2024

    Afgelopen week, in de uitzending van vrijdag 26 april, is bij Humberto op NPO Radio 1 Het eiland van Anna van Eva Vriend verkozen tot Non-Fictie Boek van de Maand. "De verhalen van de lange fiere m...

    Lees het hele bericht
  • Lezing Lionel Shriver over haar nieuwe roman ‘Waanzin’

    29 april 2024

    Op 8 mei om 20.00 uur is Lionel Shriver, bekend van o.a. de internationale bestseller We moeten het even over Kevin hebben, te gast bij het John Adams Institute in Pakhuis de Zwijger in Amsterdam. H...

    Lees het hele bericht

Leestips ontvangen?

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in

Agenda

[twitget]
Geverifieerd door MonsterInsights